Moderator: Moderator
ok ok powoli już przestaje się wydobywać ten zapach ale to nie zmienia faktu, że nadal jest zimno w pojeździe, leci letnie powietrze w poprzednim moim poście opisałem to dokładnie, sprawa zapachu jest już zamknięta!!!!!!!
-

mazi30 - Czytacz
kolego minał drugi miesiąc od kąd zakleilem te kratki i cały czas używam grzania i działa:) czyli nie musisz sie martwic:) a jak Ci sie odklei to operacje juz znasz chwila moment i gotowe:)
Golf III Kombi GT Yachting Henry LLoyd by Cipriani
- grzes5552006
- Czytacz
Ja u siebie zrobiłem tak jak w poniższym linku - obkleiłem całą klapkę pianką do paneli przyklejając ją klejem Victor Reinz. Jak na razie od lata do tej pory trzyma bardzo dobrze.
http://www.golf3.pl/topics40/leci-ciepl ... t33910.htm
-

prezesik - Members
Przyłączam sie do tematu . Moj problem polega na tym ze z nawiewu przy 90 stopniach leci mi letnie powietrze , co to moze byc
? Przypomne ze jakis czas temu lalem do chlodnicy plyn co klei chlodnice .A i mam jeszcze jedno pytanko , ktore brzmi jak nie mam zaslonietej chlodnicy to za chu. nie chce mi sie zagrzac do 90 stopni tylko do max 80 co to moze byc
Sorry ostatni pytanie nie do tego tematu .
? Przypomne ze jakis czas temu lalem do chlodnicy plyn co klei chlodnice .A i mam jeszcze jedno pytanko , ktore brzmi jak nie mam zaslonietej chlodnicy to za chu. nie chce mi sie zagrzac do 90 stopni tylko do max 80 co to moze byc
Sorry ostatni pytanie nie do tego tematu .- Seba3M
- Czytacz
Seba3M napisał(a):Przyłączam sie do tematu . Moj problem polega na tym ze z nawiewu przy 90 stopniach leci mi letnie powietrze , co to moze byc? Przypomne ze jakis czas temu lalem do chlodnicy plyn co klei chlodnice .A i mam jeszcze jedno pytanko , ktore brzmi jak nie mam zaslonietej chlodnicy to za chu. nie chce mi sie zagrzac do 90 stopni tylko do max 80 co to moze byc
Sorry ostatni pytanie nie do tego tematu .
wszystko wskazuje na uszkodzony termostat ( jest cały czas otwarty ). Podczas jazdy płyn zbyt bardzo się wychładza przepływając non-stop przez chłodnicę. Także wymień termostat na nowy i będzie banglać.
WAŻNE!
Nie kupuj taniego francuskiego VERNETA - nadają się do innych aut niż VW. Kup niemieckiego Wahlera najlepiej w ASO, wtedy będziesz miał pewność co do oryginalności produktu, no i polatasz na nim na pewno dłużej niż na zamienniku.
-

prezesik - Members
prezesik25, Wymienialem na nowy termostat ok 1,5 miesiaca temy co prawda zamiennik i nie myslalem ze tak szybko padnie . I mowisz ze to jest termostat
Wydaje mi sie ze jak lapie 90 stopni to chyba powinno leciec cieple pwietrze co nie
ale tylko lapie gry mam zaslonieta chlodnice .
[ Dodano: 2011-11-23, 16:20 ]
Dzisiaj sprawdzalem weze ktore ida do nagrzewnicy i wchodzacy jak i wychodzacy sa bardzo gorace , prawie jak te od chlodnicy . Wiec co to moze byc ze leci bardzo letnie powietrze
? Temperatyra 90 stopni , prosze o jakies pomysly
Wydaje mi sie ze jak lapie 90 stopni to chyba powinno leciec cieple pwietrze co nie
ale tylko lapie gry mam zaslonieta chlodnice . [ Dodano: 2011-11-23, 16:20 ]
Dzisiaj sprawdzalem weze ktore ida do nagrzewnicy i wchodzacy jak i wychodzacy sa bardzo gorace , prawie jak te od chlodnicy . Wiec co to moze byc ze leci bardzo letnie powietrze
? Temperatyra 90 stopni , prosze o jakies pomysly- Seba3M
- Czytacz
[ Dodano: 2011-11-23, 16:20 ]
Dzisiaj sprawdzalem weze ktore ida do nagrzewnicy i wchodzacy jak i wychodzacy sa bardzo gorace , prawie jak te od chlodnicy . Wiec co to moze byc ze leci bardzo letnie powietrze? Temperatyra 90 stopni , prosze o jakies pomysly
poczytaj ten temat:
-

prezesik - Members
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy