Masz centralny pneumatyczny właśnie z tyłu się znajduje , najprawdopodobniej jest nieszczelny czyli pękł któryś z wężyków , tu masz podobny temat
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1092110.html
Moderator: Moderator
magellan napisał(a):Witam

magellan napisał(a):Pisze do was z pomocą.

magellan napisał(a):Otóż to kupiłem nie dawno Golf'a 3

magellan napisał(a): Otóż jak zamykam auto to w bagażniku zaczyna coś brzęczeć koło prawej lampy. Podejrzewam, że właśnie tam znajduje się centralny zamek
Tam znajduje się -sterowanie i pompka w jednym- centralnego zamka pneumatycznegomagellan napisał(a):ale dlaczego on brzęczy ?
magellan napisał(a):I jeszcze jedno, dlaczego jak zamykam drzwi od kierowcy to nie zamykają się drzwi od pasażera przednie, a jak zamykam od pasażera to nie zamykają się od kierowcy ?
dudekkgj napisał(a):U mnie jak zamyka kierowca to zamyka wszystkie zamki (łącznie z drzwiami pasazera z przodu), a pasazer to chyba tylko swoje.

Jak zamykam auto od kierowcy to zamykają się drzwi od kierowcy i tylne drzwi oraz klapa od paliwa, ale drzwi od pasażera przednie i klapa od bagażnika się nie zamykają.. I centralny zaczyna brzęczeć, brzęczy jakies 2-3 min i po chwili przestaje ale za jakies 15-20 sec zaczyna znów brzęczeć ale brzęczy tylko jakąś 1 min i koniec.

Jak przeprowadzić inicjację w golfie? Centralkę mam taką jak cineek25 pokazał. Pilot posiada 2 przyciski , jest to chyba oryginalny , ale nie wiem bo nic na nim nie pisze. Co ewentualnie byście za dane potrzebowali aby mi pomóc ?Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości