dzieki chlopakiModerator: Moderator
Centralny zamek po otworzeniu "BUCZY" przez 10sec
Centralny zamek po otworzeniu "BUCZY" przez 10sec co moze być przyczyną?
- seba2x
- Czytacz
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
tak jak Łukasz pisał sprawdz w dzwiach lub przy silniczku w bagażniku przy lampie prawej czy tam sie cos nie odłoczyło 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam mam problem z centralnym zamkiem bo zgubiłem pilota otwieram tylko przez kluczyk jak teraz zaprogramować inny pilot bo załatwiłem sobie inny czy jakiś nowy kupić?Dodam że pilot otwierał tylko drzwi bez alarmu i bez elektr. szyb 

-

tomasz291 - Czytacz
Mam centralny ? :O
Cześć.
Jak kupiłem sobie golfa to miałem na dzień centralny zamek póżniej nie chodził. Dostałem od kolegi pompkę centralnego ale w bagażniku nie miałem swojej starej pompki (pod światłem) Kable z drzwi wychodzą i są też pod bezpiecznikami ale nie wiem czy idą do bagażnika. O co może chodzić i czy mógłby mi ktoś napisać jak rozprowadzić kable do pompki i jak to wszystko podłączyć ?
Pozdrawiam
Jak kupiłem sobie golfa to miałem na dzień centralny zamek póżniej nie chodził. Dostałem od kolegi pompkę centralnego ale w bagażniku nie miałem swojej starej pompki (pod światłem) Kable z drzwi wychodzą i są też pod bezpiecznikami ale nie wiem czy idą do bagażnika. O co może chodzić i czy mógłby mi ktoś napisać jak rozprowadzić kable do pompki i jak to wszystko podłączyć ?
Pozdrawiam

- KonMan
- Czytacz
Re: Mam centralny ? :O
KonMan napisał(a):w bagażniku nie miałem swojej starej pompki (pod światłem) Kable z drzwi wychodzą i są też pod bezpiecznikami ale nie wiem czy idą do bagażnika.
Nie po stronie oświetlenia bagażnika, lecz przeciwnej.
-

kebs - Czytacz
Centralka ?
Witam. Pisze do was z pomocą. Otóż to kupiłem nie dawno Golf'a 3 i mam problem z zamkiem centralnym. Otóż jak zamykam auto to w bagażniku zaczyna coś brzęczeć koło prawej lampy. Podejrzewam, że właśnie tam znajduje się centralny zamek, ale dlaczego on brzęczy ? I jeszcze jedno, dlaczego jak zamykam drzwi od kierowcy to nie zamykają się drzwi od pasażera przednie, a jak zamykam od pasażera to nie zamykają się od kierowcy ? Może mieliście też taki problem . Proszę o pomoc
) Z góry dzięki 
) Z góry dzięki 
-

magellan - Berbeć