Moderator: Moderator
tzn ? Bo jestem w tym zielony. Dodam jeszcze ze przed chwila wyciaglem caly zamek i podpiolem do niego kostki z prawych dzwi i jak go przekrecilem to wszystko dzialalołukasz1983 napisał(a):Mikro styk w drzwiach kierowcy do wymiany.
To z tego opisu wynika,że styk jest ok a wina nie zamykania jest w okablowaniu.Posprawdzaj kable.Robcio664 napisał(a):Dodam jeszcze ze przed chwila wyciaglem caly zamek i podpiolem do niego kostki z prawych dzwi i jak go przekrecilem to wszystko dzialalo
!! opadly, klucz wewnatrz i jedyne wyjscie przez bagaznik bo dzieki Bogu to nie byl centralny, gramole sie pod tym marketem a policja lapie mnie za noge i pyta sie gdzie ja sie wlamuje, no i cala opowiesc o tym ze silowniki same opadaja, innym razem na myjni zamkam auto zlewam woda chce wsiasc auto zakmniete kluczyki w srodku i znow przez bagaznik i znow straz miejska i tlumaczenie.... Czy ktos z was posiada takie silowniki w drzwiach i wie jak wylaczyc samoczynne ich opadanie po minucie bezczynnosci
?????? ( Na postoju w aucie jak siedze a silnik jest zgaszony tez potrafia sie zamknac i gotowa do wyjscia juz lapie za klamke a tu nagle moje czolo spotyka sie z szyba)Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości