a jak luzno ma ona chodzic? Jakis opór ma dawac czy calkowicie lekko?
jak sie bedzie dnmuchac i zasysac ustami powietrze w niebieskim przewodzie od n75 powinna stzanga sie poruszac??
Najgorsze ze nie mam za bardzo jak teraz wlezc pod auto?
Moderator: Moderator
din napisał(a):Jakis opór ma dawac czy calkowicie lekko?
Powinien byc opór i to nie całkiem taki malutki ..
din napisał(a):jak sie bedzie dnmuchac i zasysac ustami powietrze w niebieskim przewodzie od n75 powinna stzanga sie poruszac??
Nie
din napisał(a):Najgorsze ze nie mam za bardzo jak teraz wlezc pod auto?
Ja u siebie robie tak:
Mocna deska i kilka okrągłych klocków drzewa.
Pod koniec deski podkladasz największy klocek (jakis 25-30cm średnica)
Najeżdzasz autem..... i możesz luksusowo sie położyc pod silnikiem.
Nie trzeba kanału czy podnosnika
Tylko tak podłóż aby nic nie pękło - dla własnego bezpieczenstwa

Mój golfik
-

slawek5t - Members
moc
sztanga nie byla zapieczona. Nasmarowalem i rozruszalem ale i tak ladnie chodzila. Przy okazji przedmuchalem niebieski przewod i przetestowalem szczelnosc raz jeszcze. NIestety nic to chyba nie dalo
oto logi
bez podlaczonego niebieskiego przewodu do n75 http://vaglog.rtnet.pl/din_76761.html
z podlaczonym przewodem niebieskim http://vaglog.rtnet.pl/din_76762.html
w drugim logi przycisnalem do 4000obrotow potem zrobilem stop i po chwili resume i jechalem poprostu normalnie z pedalem w podlodze po obwodnicy (lekko po góre)
oto logi
bez podlaczonego niebieskiego przewodu do n75 http://vaglog.rtnet.pl/din_76761.html
z podlaczonym przewodem niebieskim http://vaglog.rtnet.pl/din_76762.html
w drugim logi przycisnalem do 4000obrotow potem zrobilem stop i po chwili resume i jechalem poprostu normalnie z pedalem w podlodze po obwodnicy (lekko po góre)
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
Sprawdz gómy czy nie ma dziury na łączeniach
masz idento to co u brata w A4 też nie dołądowywał bo waż w dziwnym miejscu był pekniety od spodu tak żę nie było widac dopiero jak spreżonym powietrzem dmuchnoł w układ ty słyszał na zgaszonym silniku
dlaczego Boost Valvle jest prawie 40% ?
masz idento to co u brata w A4 też nie dołądowywał bo waż w dziwnym miejscu był pekniety od spodu tak żę nie było widac dopiero jak spreżonym powietrzem dmuchnoł w układ ty słyszał na zgaszonym silniku
dlaczego Boost Valvle jest prawie 40% ?
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
din napisał(a):dlaczego Boost Valvle jest prawie 40% ?
A po co ma byc wiecej skoro i tak nie osiaga zadanego cisnienia. Bedzie mial co zbijac to zaworek sie uaktywni i bedzie wieksze wysterowanie.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
A teraz pytanie z innej beczki, czy silnik miał wgrywany inny program sterujący??
Bo nie wiem, czy ktoś zauważył, ale u kolegi "Specified MAP" jest ponad 2000 mbar, gdzie standardowo powinno chyba być ~1850 mbar...
Bo nie wiem, czy ktoś zauważył, ale u kolegi "Specified MAP" jest ponad 2000 mbar, gdzie standardowo powinno chyba być ~1850 mbar...
-

Snejk18 - Fanatyk
log
ma wirusa
ale juz tak mial jak go sprowadzilem z niemcowni. Auto ma ecu 8bit. NA hamowni jak go kiedys sprawdzalem mial 100KM i 260Nm.
Auto przez 4 lata (jak go sciagnalem) smigal bez problemów) itak nagle teraz problem z ta moca
Zobacze jeszcze raz te rury od dolotu ale watpie bo juz je sprawdzalem
ale juz tak mial jak go sprowadzilem z niemcowni. Auto ma ecu 8bit. NA hamowni jak go kiedys sprawdzalem mial 100KM i 260Nm.
Auto przez 4 lata (jak go sciagnalem) smigal bez problemów) itak nagle teraz problem z ta moca
Zobacze jeszcze raz te rury od dolotu ale watpie bo juz je sprawdzalem
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
ja coś widziałem
ponad 2000 dlatego pytałem o Boost Valvle jest prawie 40%
myślałem że to jest odwrotnie zalerzne jak jest w rzeczywistosci
ponad 2000 dlatego pytałem o Boost Valvle jest prawie 40%
myślałem że to jest odwrotnie zalerzne jak jest w rzeczywistosci
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran