Moderator: Moderator
Gdzie zrobić podłogę i progi???
Witam,
Może by ktoś pomógł w sprawie jak w temacie. Potrzebuję jakiegoś dobrego blacharza który by zrobił/ wymienił progi oraz podłogę. Byłem na wymianie opon i golfik prawie się złamał jak podnosili. Więc że by nie jeżdzić jak Flinston na wiosnę trzeba zrobić auto.
W związku z powyższym szukam blacharza z okolic Łodzi, Pabianic, Aleksandrowa.
Jak ktoś ma kogoś do polecenia to będę wdzięczny.
Ps. jakie koszty mogą być przy takiej robociźnie.
Podro
Może by ktoś pomógł w sprawie jak w temacie. Potrzebuję jakiegoś dobrego blacharza który by zrobił/ wymienił progi oraz podłogę. Byłem na wymianie opon i golfik prawie się złamał jak podnosili. Więc że by nie jeżdzić jak Flinston na wiosnę trzeba zrobić auto.
W związku z powyższym szukam blacharza z okolic Łodzi, Pabianic, Aleksandrowa.
Jak ktoś ma kogoś do polecenia to będę wdzięczny.
Ps. jakie koszty mogą być przy takiej robociźnie.
Podro

- vwKNZ
- Czytacz
Same progi koszt około 600 w górę za robociznę. Np zabezpieczenie podłogi u mnie to koszt 150 zł + koszty łatania dziur. Progi kosztują około 100-150 zł za parę. Koło 1000 zł musisz szykować
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ceny są najróżniejsze. Mnie za progi i łatanie podłogi mówił 600 a za konserwację mówił że 200. Ja robiłem jeszcze inne rzeczy więc piszę że mówił bo ile sobie dokładnie za co policzył to nie wiem bo cenę koniec z końcem ustaliliśmy za całą robotę.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Listwy progowe zenętrzne
Zdemontowałem dzisiaj listwy bo zauważyłem rudą przy nadkolach no i okazało się że ruda jest na progach po całodniowej pracy zamalowane i jest ok.
Pytanie czy zakładać je czy nie warto?
powiem że wysypałem z tych listew pół wiaderka błota i piachu byłem w szoku
Pytanie czy zakładać je czy nie warto?
powiem że wysypałem z tych listew pół wiaderka błota i piachu byłem w szoku
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
- alfa2
- Czytacz
raczej nie warto,zreszta sam dobrze wiesz jak wygladala blacha po nimi .Owszem mozna je zalozyc ale trzeba dobrze blachy zakonserwowac i liczyc sie z tym ze pozniej i tak ruda bedzie wyłazaic.alfa2 napisał(a):Pytanie czy zakładać je czy nie warto?
-

swatu - VIP
- Nadwozie: 3-drzwiowe