Czy może mi ktoś pomóc w zlokalizowaniu progów GTI ?
Z góry dziękuję!
Michał [/scroll]
Moderator: Moderator
siemka luknij na allegro jest tam tego troche tylko wiadomo wszystko do lakierowania
czorny27
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
-

czorny27- - Members
to jest raczej kosztowna sprawa. te dlugie listwy po 100 za sztuke, a te spodnie skladaja sie z dwuch czesci i po jakies 120-140pln jeszcze niszczesna zaslepka jakies 30pln. w sumie jakies 750pln w vw. niemieckim vw to kosztuje 174e wiem bo tu wlasnie kupilem swoje bo stare mi sie totalnie sie rozlecialy. tam sie bardziej oplaca niz u nas w polsce.
-

ploskon marcin - Czytacz
-

marrcee - Badacz tematu
no wlasnie w tym jest problem nie udalo mi sie praktycznie tego znalezc na aukcjach wiec pewnie bede musial jechac na szrot a nie jest powiedziane że nie wepchna mi calosci
a jak to sie zaczepia sa jakies spinki czy na klej jakis ?
a jak to sie zaczepia sa jakies spinki czy na klej jakis ?
-

marrcee - Badacz tematu
Nakładki progowe
Witam! w swoim golfiku mam troche rdzy na progach i nie mam za bardzo kaski. Myślałem aby je zabezpieczyć troche i założyć jakiś fajny, prosty, nie przebajerzony laminat na klej, czy myślicie że to dobry pomysł?? Na allegro można kupic takie progi ma ktoś może takie, jak z ich jakością i montazem?? szukam prostych i za bardzo nie obniżających i poszerzających autka do alu 14-tek. A może poprostu pozbyc się rdzy i zabezpieczyć czymś?? tylko czym?Widziałem kilka golfów z zamalowanymi progami na czarny mat> Z góry dzięki za podpowiedz!!!!
- pawelus
- Berbeć
ja bym na twoim miejscy pozbył sie rdzy, wymalował i dobrze zabezpieczył, takie progi nic nie dadzą, a te o które widziałęś na innych Golfach czarne matowe to seryjne ale były montowane tylko w wersjach GT, GTI i VR6
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Zgnite progi??
Witam jak jest koszt wymiany progów
bo jak chce koła z przodu wymienić to już nie ma za co podnosić z tyłu to jeszcze jest ta szyna żeby lewarek włożyć ale przód to wcale wstyd gdzieś jechać do zakładu bo sie wszystko gnie
bo jak chce koła z przodu wymienić to już nie ma za co podnosić z tyłu to jeszcze jest ta szyna żeby lewarek włożyć ale przód to wcale wstyd gdzieś jechać do zakładu bo sie wszystko gnieOstatnio edytowano 29 mar 2008, o 11:51 przez byry007, łącznie edytowano 1 raz
-

byry007 - Czytacz
niewesoło może byc jak masz tak bardzo progi zeżarte bo nie wiadomo co z podłogą, od progów to sie zaczyna a moze być tak ze nowych progów nie bedziesz miał do czego przyspawac bo bedzie zgnity jeszcze spód, sprawdz czy masz to dobrze zakonserwowane i czy dalej jest zdrowa blacha, jak bedzie ok to wtedy kupujesz nowe progi i pytasz blacharza ile za wstawienie i pomalowanie...przypuszczam ze policzy sobie z 400 zł..
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe