bioly21 napisał(a):mam tez 3 ogniska rdzy ktore sam sobie zrobilem a mianowicie zjechalem do blachy podszpachlowalem i jutro oddaje auto do znajomego lakiernika
jak nie dałeś podkładu pod szpachel to do d..py taka robota. I lakierowanie jest bez sensu bo i tak rdza go wypcha.

! jedynie specjalny preparat na rdze czy cos takiego ktory od niego dostalem a podklad na szpachle
ja zrobilem robote do szpachlowania i wyszlifowania ladnie
. Z braku czasu przez pracę dalej nie mam zdjęć... Co do ceny... 2,9 tyś była dlatego że golf był bez ubezpieczenia od ponad roku czasu. Przegląd też się kończył. Na samochodzie nie widać nigdzie ognisk rdzy. No może po za małym u dołu drzwi. Podłoga była robiona przez poprzedniego właściciela. Samochód po prostu był malowany cały i w niektórych miejscach lakier ma inny odcień. Czego z bliska nie widać. Dopiero z 3 piętra z góry to zauważyłem na masce. Dlatego się zastanawiam czy nałożone jest dużo szpachli. Zauważyłem też że był bity z przodu. I przedni zderzak nie pasuje. Tutaj kolejne pytanie : zderzaki od 5d różnią się od tych 3d? Albo na co patrzeć przy kupnie? Bo ten po prostu jest jakby za mały... Duża luka jest z przodu.