Knight Rider napisał(a):Ja może i jakimś wielkim przeciwnikiem gazu to nie jestem ale jak ktoś zajeżdża konkretnym świeżym audi,merolem czy bmw to mi się śmiać z niego chce bo stać go na takie auto a nie stać go na zalewanie.
to skoro go stac na mercedesa czy bmw i skoro te marki wypuszczaja swoje samochody juz z fabryczna instalacja to nie mozna sobie takiego autka kupic??
to raz
dwa
nie kazdego sponsoruja rodzice - wielu z nas ma juz rodziny domy kredyty i inne wydatki zwiazane z zyciem wiec czemu nie szukac oszczednosci w gazie??
moj kumpel ma s8 4.2 V8 z zalozona sekwencja roznicy w jezdzie nie ma a wlac 15/100 za 5.22 a wlac 15/100 za 2.19??
ja rowniez jezdze na lpg i nie narzekam

). 

jakichś minusów gazu nie odczułem, auto jeździ dobrze i pali przy tym hmmm... zależy dla kogo, rozsądne ilości paliwa
a przy 160 to mój ady chociaż zdrowy to cudów ni ma, przyspiesza lata świetlne. jak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, dla jednych 1.8 90km idzie jak przecinak a dla drugich to muł z silnikiem od kosiary
?? znajduje ekonomiczne rozwiazanie LPG nie jezdze subaru po 230/h jezdze bo ja kocham bo mi sie podoba jade na zakupy do kina na wycieczke jak juz ktos tam pisal nie tylko mam auto na utrzymaniubo mam dom rodzine mieszkanie psa czy nawet sama siebie, wiec jestem idiotka ktora przerabia swoje subaru na lpg bo udalo jej sie spelnic marzenie o posiadaniu a teraz zeby jedzic to musze kolejne 20 lat oszczedzac zeby za te 20 lat bylo mnie stac wyjechac z garazu???? Nonsens zobaczycie za kilkanascie lat jak juz technologia tak pojdzie w gore ze i takie auta seryjnie beda posiadaly LPG