.Moderator: Moderator
.Paweu_mk3 napisał(a):deusiwo napisał/a:
przepraszam jaki wzrost cen paliwa, raczej spadek u mnie na orlenie było po 5.80 teraz spadło do 5.20 i podobno ma zejść poniżej 5zł także nic tylko się cieszyć
No to rzeczywiście jest się z czego cieszyć. 2 - 3 złote w dół... To ok. Ale 60 gr? Proszę Cie...
Paweu_mk3 napisał(a):deusiwo napisał/a:
przepraszam jaki wzrost cen paliwa, raczej spadek u mnie na orlenie było po 5.80 teraz spadło do 5.20 i podobno ma zejść poniżej 5zł także nic tylko się cieszyć
No to rzeczywiście jest się z czego cieszyć. 2 - 3 złote w dół... To ok. Ale 60 gr? Proszę Cie...
Jest różnica? jest.. Szczególnie jak ktos musi sam zarabiać na paliwko.. ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Nati712 napisał(a):Najbardziej bawi mnie kiedy ktos w wieku lat 20-stu pisze ze nie zamierza miec nigdy lpg woli bezyne ! tylko pytanie kto to tankuje ? Tatus mamusia czy on sam, moj brat byl tak samo madry ale jak tato przestal dawac na wlanie to szybko przeskoczyl na LPG

nie czytalem calego tematu tylko mysl przewodnia
czyli pierwszy post
TDI rulezz 
Niemcy sa zabawni jesli chodzi o te ich strajki przeciez u nich euro jest traktowane jak u nas zlotowka przecietny polak zarabia 1500 zł i tankuje 10 l bezyny za 56 zł (przykladowo) a przecietny niemiec zarabia 1500 euro i za 10 l bezyny placi 14 euro i co oni tak placza niech do polski pojada to zaobacza co to znaczy
dla nich 1,40 za litra to tragedia.... A co do ciebie Seba to rowniez wyrazilam swoje zdanie nie ma tam napisane ze to post do ciebie ani mowiacy o twojej osobie wiec sie nie unos bo z krzesla spadniesz, i nikt z nas nie uwaza ze lpg to od razu robi z auta traktor tak jak to napisales... Kazdy bedzie swego bronil a na czyjes mowil zle, nie jezdzisz na lpg to przeskocz do dzialu silniki bezynowe badz diesla, pozdrawiam 
Ale ja pracuje na stacji benzynowej i mam wypracowaną niechęc do gazowników

biorac pod uwage przeklamania licznika, to oc bylo jeszcze pod pedalem i goreczke, to mysle, ze to odbry wynik jak na zwykle 1.6Grzesiek2507 napisał(a):sam od niedawna ciesze sie takim silnikiem na sekwencji i po regulacji zostalem wyslany na drobna probe....no cos z goreczki polecial 180 i jeszcze cos tam bylo pod pedalem biorac pod uwage przeklamania licznika, to oc bylo jeszcze pod pedalem i goreczke, to mysle, ze to odbry wynik jak na zwykle 1.6

cykor ze mnie raz w zyciu dociaglam dokladnie do 173 i wymieklam strachu sie najadlam jak nie wiem i nigdy wiecej nie probowalam:D hehehehUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości