1,6 101 kucy mysle ze ja jest dobrze zalozony to jest oki sekwencja np jak u mnie .moze i lpg do kuchenek ale zawsze mozna przebutowac na pb i wedy jest tez moc

Moderator: Moderator
1,6 101 kucy mysle ze ja jest dobrze zalozony to jest oki sekwencja np jak u mnie .moze i lpg do kuchenek ale zawsze mozna przebutowac na pb i wedy jest tez moc

Radi napisał(a):Osobiscie mam dupowóz (MK2) w gazie taki kupiłem i pozatym ze jest taniej nic fajnego słabo pali słabo jedzie śmierdzi generalnie nigdy więcejAle ja pracuje na stacji benzynowej i mam wypracowaną niechęc do gazowników
![]()
ps najlepsi sa ci z furami z dużym motorem co leją za 20 zł bo na auto było stać a na paliwo już nie

Nati712 napisał(a):Achtel no moj wlasnie tak samo do 180 dociagnie lekko ale boje sie sprawdzac czy pojdzie dalej bo szczeze im szybciej leci tym robi sie taki lezejszy jeden podmuch wiatru i juz nim buja jak kolyska ja nie mam odwagi tak przycisnac chyba ze na pasie startowym na lotnisku zeby mi drogi nie brakło cykor ze mnie raz w zyciu dociaglam dokladnie do 173 i wymieklam strachu sie najadlam jak nie wiem i nigdy wiecej nie probowalam:D heheheh
Niezły odlot, hahah, a jaka adrenalinka
Lubie to!
Jechałem tyle na trasie nr7, ale da rade TYLKO lewym pasem, bo na prawym takie koleiny, że prędzej w rowie wylądujesz przy takiej prędkości niż w domu
Ale zaszaleć czasem można 
Nati712 napisał(a):wystarczy przelaczycmagiczny guziczek i zasysa ci pb i cisniesz
hahaha 
lydzior napisał(a):popieram w 100%
pracowałem kiedyś na shell-u i tacy lejący gaz za 20zł często jeszcze brali v-powera za 5zł
Teściowa moja pracuje na Shellu i mówiła, ze raz Kuba Wojewódzki podjechał Porshe i za 50 zł wlał wachy,
To jest dopiero coś

Achtel napisał(a):Raz jak jechałem z dziewczyną ze 160 na LPG to jechało centralnie koło mnie BMW jakieś i ten gościu uśmiechał sie do mojej dziewczyny, a ja mu pokazałem magiczny środkowy paluszek, wcisnołem jak ja to nazywam NITRO czyli przełączyłem na benzyne i mnie nie ma, a mina gościa była rozbrajająca jak jechał koło mnie a nagle aż nas wgieło jak przełączyłem na beznyne![]()
hahaha

Opik napisał(a):powód do dumy, dziewczyna także jest pewnie dumna z posiadacza takiego turbodablmastakilla madafaka, który potwierdza stereotypową opinię o posiadaczach Golfa
Opik napisał(a):90 konny bolid który przy 160 potrafi wcisnąć w fotel, ahh...
Jak jade 160 na gazie to wiadomo że gdy docisne pedał to nie wcisnie mnie w fotel, bo gaz nie daje tyle mocy, a na BP jest większa moc i każdy chyba to potwierdzi 
Opik napisał(a):a co do tankowania za parę złotych to też mi się zdarza, bo jak planuje jechać gdzieś dalej następnego dnia to dobijam sobie do pełna i nie raz miałem rachunki typu 20-30-40zł. I rozumiem jestem z tego powodu sknerą, frajerem i żałuje na paliwo? Super
Ja tez czasami podjeżdzam i tankuje do pełna, a okazuje sie że weszło za 2, 3 dychy
I nikt nie mówi, że ktoś żałuje, tylko jak podjedzie Ci taki Johny Brawo swoim Ferrari na gaz i zaleje za 2 dychy, to nie wydaje Ci sie to śmieszne ? 
Achtel napisał(a):bo gaz nie daje tyle mocy, a na BP jest większa moc i każdy chyba to potwierdzi
Opik napisał(a):Achtel napisał/a:
bo gaz nie daje tyle mocy, a na BP jest większa moc i każdy chyba to potwierdzi
nieprawda
tylko trzeba mieć dobrą instalację i porządnie ją wyregulować. Mój na "prehistorycznym" Blosie objeżdża takie same dwójki jadące na pb, więc coś tu nie do końca Twoja teoria się spisuje
Jeśli sie pomyliłem to przepraszam, jednak myślałem, że tak to już jest 
Bo jak jade przykładowo na benzynie i naciskach pedał gazu na full to wciska w siedzenia, a jak na gazie wcisne pedał w podłoge to tak sie dławi i trzeba po woli naciskać pedał i go rozpędzać.. Czasami mnie to denerwuje, ale myślałem, że to już tak jest z tymi gazami.. Musze kogoś poszukać dobrego kto by mi to ustawił 
Tak ze widzisz Optik ja mam chyba przeregulowana bo zeby zwolnic lotu musze dac przycisk na pb a zeby polatac to na gazie, brat sie ciagle zali matce ze dogonic mnie nie moze a ja ciagle mam w domu litanie typu: Dziewczyno i po co robilas to prawojazdy lepiej jak bys go nie miala wcale:D"
i do tego musi byc stara bo butli w kole nie mam tylko zajmuje mi pol bagaznika ( w poniedzialek bedzie juz wymieniona w miejsce kola zapasowego)Nati712 napisał(a):Jak sprawdzic jaka sie ma instalacje bo wy tak sypiecie tutaj generacjami sekwencjami i innymi terminami a ja moge powiedziec tylko tyle ze mam instalacje gazowa

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości