ja nieraz ranoi mam tak zaparowane szyby ze nic nie widac i po włączeniu klimy dosłownie 3 sekundy i odparowane [na zimnym, bona ciepłym nie sprawdzałem]marcinkoz2910 napisał(a):ma być full zimne czy full ciepłe??
Moderator: Moderator
ja nieraz ranoi mam tak zaparowane szyby ze nic nie widac i po włączeniu klimy dosłownie 3 sekundy i odparowane [na zimnym, bona ciepłym nie sprawdzałem]marcinkoz2910 napisał(a):ma być full zimne czy full ciepłe??

"Jak już to zrobisz, to sprawdź szczelność układu. Jedź na nabicie i niech od razu Ci sprawdzą sondą szczelność (mają takie śmieszne sądy czułe na dźwiek ruchu powietrza)."
co ty qrde "pogodynek" jesteś ze ruch powietrza chcesz mierzyć????po cooo
Jest maualna, przycisk się świeci tak samo jak obieg, kiedy przekrecam stopień dmuchawy i wciskam przycisk AC wentylator(wentylatory) się załancza, więc sprawdziłem miernikiem kostke która idzie na sprężarke(jest tam jedyna taka) ale nie pokazało żadnego napiecia więc jak ma chodzić sprężarka jeżeli nie dochodzi do niej prąd. moje pytanie brzmi czy do doprowadzeniu prądu na sprężarke odpowiedzialny jest jakiś czujnik a może przekaźnik bezpiecznik jest ok a jak nie to czy ktoś ma jakiś schemat elektryczny klimy, i jak sprawdzić czy jest nabita czy nie

nie ma takowego w 1.8 na monowtryskusemi14 napisał(a):przy okazji może mi ktoś podać nr przekażnika od sterowania silnikiem bo go też nie ma
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości