hmm a jak by tak oszukać czujnik...
coś muszę pomyśleć 
Moderator: Moderator
więc ciekawość elektronika wzięła w łeb i odłączyłem to i podłączyłem omomierz ... jakaś rezystancja była ale poszedłem do domu i wracam ale coś mi nie pasuje zmieniło się coś więc mam taka specjalną warsztatową suszarkę i podgrzałem to rezystancja się zmieniała to załączyłem klimę i ruszyła jak to ostygło (pomogłem zamrażaczem) klima zdechła więc czujnik nie jest z MFA podłączony ale już w klimatroniku pewnie bedzie bo VAG jest w stanie z nim pogadać. Mój czujnik jest przymocowany na chłodnicy tzn. na plastiku od wentylatora (niestety nie mam fotki), ale i tak jeszcze muszę rozebrać kilka elementów bo chce poznać całą budowę moje klimy
Witam
Robię taki zestaw usterek manualnej klimy w golfie 3 ;]
Proszę każdego co ma taką klimę i miał już jakąś usterkę to proszę o opisanie jej i w miarę możliwości o opis w jaki sposób ta usterka została usunięta.
Dziękuje i pozdrawiam
bo za zimno jest zresztą jak działa to po co psuć (w dodatku jak się do końca na tym człowiek taki jak ja nie zna) 
ja nie psułem ja zrobiłem rozeznanie jak to działa i wygląd żeby na przyszłość wiedzieć co od czego i dlaczegoStealth napisał(a):jak działa to po co psuć
PozdrawiamPowrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości