Moderator: Moderator
No niby wszystko lux. Próbuje wykrecić żarówkę bez rozbierania włącznika. Tylko że kręce tą żarówką i kręce i nic. Co jakiś czas słyszę tylko jakieś pstryknięcie. Nie chce wyjść.
Przychodzi baba do lekarza a lekarz też w kaloszach.
- thebill
- Berbeć
thebill, żarówkę należy przekręcić o jakieś pół obrotu później przekręcasz do góry nogami stukasz dłonią i wypada
w oryginale wyglada tak
i tam sa ząbki a nie gwint 
w oryginale wyglada tak
i tam sa ząbki a nie gwint 
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
AdiK__ napisał(a):http://i46.tinypic.com/qotvfs.jpg
To już jest żarówka czy żarówkę się z tego plastiku wyciąga. Byłem dziś w sklepie. W swojej miejscowości mam tylko jeden sklep z takimi rzeczami, a żeby szukać w innym to sie musze ponad 20 kilometrów tarabanić. Typek mi powiedział za nią prawie 40 zł ale jej niema i musi zamawiać. Za 40 zł to ja sobie kupie trzy latarki i będę sobie podświetlał. Może na allegro są takie żarówki? Ja szukam i nie mogę znaleźć.
Jeszcze jedna sprawa. Wymieniłem żarówke podświetlającą to ustawianie nawiewów i tak: środek podświetla mocno a im bardziej do brzegów to słabiej. Przy samych brzegach wogóle nie podświetla. Co może być przyczyną? Dodam że żarówkę kupiłem za 1zł. To może ona jest za tania?
A może jest za słabej mocy?
Ostatnio edytowano 3 mar 2012, o 13:47 przez thebill, łącznie edytowano 2 razy
Przychodzi baba do lekarza a lekarz też w kaloszach.
- thebill
- Berbeć
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Co do nawiewow to umyj tego "pajaka" przezroczystego ktory jest pod panelem... bedzie lepiej swiecic
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
Oświetlenie schowka
Witam, wymieniłem żarówke w schowku ( ten od góry ) i gdy otwieram schowek nie pali sie, dodam iż światła i zapłon włączony, co może być powodem że moja nowa żaróweczka nie świeci?
- Sloniuu
- Czytacz
-

krysek0309 - Badacz tematu
wyjmij schowek sprawdz podlaczenie do lampki moze cos sie wypielo i sprawdz bezpieczniki czy sa wszystkie ok
zarowka to zwykla jest taka rurka, chyba ze kolega ma diodowke to moze miec to roznica ze nie swieci wtedy trzeba tyl na przod zalozyc moze wtedy smignie
zarowka to zwykla jest taka rurka, chyba ze kolega ma diodowke to moze miec to roznica ze nie swieci wtedy trzeba tyl na przod zalozyc moze wtedy smignie
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a może Ci się tan załącznik tam rozsypał bo to trochę lipa jest z tym, sprawdź dokładnie, chyba że masz żarówkę LED to bieguny a jak nie to bezpiecznik a jak dalej nie to to sprawdź czy Ci prąd dochodzi, może gdzieś przewód Ci nie łączy
-

BodeQ23 - Czytacz