Moderator: Moderator
jak mam przykrecic gwint abym wiedzial ile np obnizylem -20 -40 -60 jak tym regulowac od czego do czego sie mierzy? 
Poldek napisał(a):Kupuje gwinta MTS i pytanie brzmi jak mam przykrecic gwint abym wiedzial ile np obnizylem -20 -40 -60 jak tym regulowac od czego do czego sie mierzy?
wiesz
Drugie pytanie dotyczy przodu, na większych dziurach jak w jakąś wjadę to też zdarzy się że ociera. Proszę o pomoc w tym temacie bo szukam po internecie ale już mam taki mentlik z tego wszystkiego w głowie, że już sam nic nie wiem..
). Oponki mam 195/50/15. Tylne felgi są troszkę szersze od przednich (niestety nie miałem możliwości sprawdzić oznaczeń na przednich felgach). Wrzucam jeszcze linki z kilkoma fotkami, może w czymś pomogą.
Proszę o pomoc!!
no jeżeli nic innego się nie będzie dało zrobić to pewnie powiem mechanikowi żeby to jakoś ogarnął
A jakieś inne rozwiązania? Może ktoś miał taki problem i go jakoś rozwiązał?
bo nie bardzo chcę go podnosić
Jak to się ma do zawieszenia jeżeli zamontuję dodatkowe odboje na tył?
Jeżeli ktoś może się wypowiedzieć na ten temat i wyjaśnić mi jak to działa to bym był bardzo wdzięczny 
Myślałem gumowym młotkiem, żeby zbytnio nie poharatać rantu, potem psiknąć jakimś zabezpieczeniem antykorozyjnym i powinno być dobrze. Tylko nie mam sierpów i się boję, że mi na zewnątrz lakier popęka od tego klepania, jak myślicie? A te gumy w sprężyny to między zwoje się wsadza i co? Po prostu mniej się ugina? Może to by było prostsze rozwiązanie, tylko czy dobre? Ale też właśnie nie chciałbym, żeby w górę tył poszedł 
saszelqq napisał(a):A te gumy w sprężyny to między zwoje się wsadza i co?
saszelqq napisał(a):Po prostu mniej się ugina?
saszelqq napisał(a):Ale też właśnie nie chciałbym, żeby w górę tył poszedł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości