witam mam taki mały problem posiadam gwint fk z nie wymienialnymi wkładami. wyciąłem delikatnie górę gwintu i wyjąłem tłumik. i teraz tak: potrzebował bym jakiegoś wkładu o szerokości 35/36mm i długości 33/35cm niestety nie mam takiej możliwości żeby iśc na półkę i sobie po prostu pomierzyć więc jak by ktoś miał jakiś pomysł z czego można to dobrać będę wdzięczny
Do FK przednie pasują od mk1 1.6d (przynajmniej u mnie podeszło) tylko tłok jest wyższy o jakieś 5 cm. Tylne jak żeśmy rozkminili z kumplami pasowały by od mk2/3 z tylnego amorka tylko trzeba by było odciąć tulejkę z dołu.
Witam. Mam takie pytanie. Z przodu mam praktycznie nowe amorki i szkoda mi ich wywalać, a mam gwint na tył do golfa Będzie coś szkodzić itp jak z przodu będzie zwykły zawias z obniżoną sprężyna a z tyłu gwint??
I czy przy ewentualnym montażu zbieżność się ustawia czy tylko jak z przodu się wymienia, oraz proszę o jakieś wskazówki na co zwrócić uwagę przy ew. wymianie
A jak ze zbieżnością?? Jednak na tył pójdą sprężyny -40 czy po ich wymianie ustawia się zbieżność??
Wiem że po wymianie przednich tak a z tyłem się nie orientuje