Moderator: Moderator
dobra.juz sie dopatrzyłem. ze sklepu to wżmiesz masz duże poduchy z blachą.one muszą być razem z łozyskami. i na tył tez dobierzesz w sklepie.na tył to są groszowe sprawy
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
witam mam taki problem a dokladnie przy jezdzie z otwartymi oknami cos mi syczy tak jak papanie papki rowerowej ale jak tylko najade na jakas dziure wydaje mi sie ze to wina amortyzatorow ale sam nie wiem.prosze pomozcie
NA FORUM PISZEMU MALYMI LITERAMI...
NA FORUM PISZEMU MALYMI LITERAMI...
Ostatnio edytowano 7 lip 2008, o 22:02 przez kamil2406, łącznie edytowano 1 raz
- kamil2406
- Berbeć
-

pawel_ns - Members
Amortyzatory w sportowym zawieszeniu
Witam jak w temacie czy to możliwe żeby były seryjne amorki z tyłu przy czerwonych sprężynach chyba H&R jak się nie myle. Wylał mi się jeden amor z tyłu i musze go wyminic bo auto jest dośc niskie i twarde a na dziurach w naszych Polskich drogach trzaska niesamowice. Chce wymienic tylko jednego amorka i teraz nie wiem jaki kupic...
Proszę o rady>
Proszę o rady>
- rasend
- Czytacz
amortyzatory wymienia sie tylko parami 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
wymiana amortyzatorow
witam musze wymienic amortyzatory z tylu( zawieszenie seryjne) zastanawiam sie jakie kupic jakiej firmy prosze o podpowiedzi z gory dzieki
waski
- waski
- Berbeć
tak wiem że należy wymienic 2 amorki tylko chodzi mi o to czy do takich srężyn warto zakłada seryjne amory czy może jednak sportowe?
jak tak to jakie są dobre?
[ Dodano: 2008-07-09, 20:49 ]
jescze jedno pytanko czy wszystkie amorki tylne mają taką samą odległośc od śruby do kielicha na sprężyne? Czy jest miedzy sportowymi a seryjnymi różnica w tej odległości?
jak tak to jakie są dobre?
[ Dodano: 2008-07-09, 20:49 ]
jescze jedno pytanko czy wszystkie amorki tylne mają taką samą odległośc od śruby do kielicha na sprężyne? Czy jest miedzy sportowymi a seryjnymi różnica w tej odległości?
- rasend
- Czytacz