Moderator: Moderator
Amortyzator z tyłu wyskoczył. Pomocy
Witam mam taki problem, dzis zauważyłem że z tyłu od strony kierowcy wyskoczył mi w środku amortyzator nie wiem jaka jest tego przyczyna tzn amortyzator wyskoczył tak z 5-10 cm do góry w bagażniku. Co to moze byc, i ile kosztuja nowe amorki na tył do golfa? z góry dziękuję
- domel0408
- Czytacz
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
wytrzymałość amortyzatorów.
Witam w sumie to mam takie głupie pytanie ostatnio tzn przedwczoraj wymieniłem amorki na tytle w moim golfie są one firmy KAYABA i chciałbym zapytać ile tys km można na nich zrobić przy normalnej jeżdzie. Z góry dziękuję i pozdrawiam 

- domel0408
- Czytacz
to zalezy po jakich drogach jeździsz jak sa jakies dołki no to amory sie osłabiaja lub gdziesz wpadniesz w jakas wieksza dziure przy wiekszej predkosci to odrazu moze sie amorek uszkodzic. my mamy zawsze takiego klienta ze trzy razy do roku to wymienia amory w audi 80 a spowodowane to jest ze ma kiepska droge do domu a zbytnio wolno nie jeździ 

Był Golf 3 GT 1.8ABS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
- przemo
- Badacz tematu
zgadzam sie z Adim ale wiecie sami jak nasze piękne drogi wyglądają 
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members