Moderator: Moderator
proponuje niech ktoś buja samochodem a ty dokładnie okreśc skrzypienie bo one nie musi dochodzić z amortyzatora, może to jaiś sworzeń??brach86 napisał(a):nich sie wydobywa czy przy siadaniu

-

arek ryba - Members
słuchaj kolego ja sprowadziłem sobie golfa i był też na sportowym zawieszeniu powiem ci szczerze że sportowe zawieszenie nie nadaje się na nasze polskie drogi i radzę ci zmień jak najszybciej na zwykłe a zaoszczędzisz na wymianach poduszek pod silnikiem tuleji tylnego wahacza końcówek drążka kierowniczego itd. bo ja to wszystko wymieniałem zanim zmądrzałem i zmieniłem na zwykłe to jest oczywiście moje zdanie na ten temat zrobisz jak będziesz chciał .
golfik612
- golfik612
- Czytacz
zalezy od ciebie czy chcesz miec obnizone auto czy nie. bo jesli chcesz to wymaga to malych poswiecen i wiekszej ostroznośći . ja zalozyłem seryjne amory. bo nie chcialem sporta a teraz denerwuje mnie
straszny przeswit miedzy opona a nadkolem. decyzja nalezy do ciebie 
straszny przeswit miedzy opona a nadkolem. decyzja nalezy do ciebie 
-

kapela20 - Czytacz
Witam chce kupic sportowe amorki do golfa III co obnizaja o 25mm i chce wiedziec czy bedzie jakis efekt tego czy nie z gory dzieki 

- stefan1717
- Berbeć