Moderator: Moderator
Na to żeby go nie uszkodzić. Zwykłe czyszczenie. Tam zbytnio nie ma się co zepsuć. Przecież do benzyny go wrzucał nie będziesz i rzucał o beton też nie. Przeczyścić i wszystko.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
i tu bym sie sprzeczał. czasmi wystarczy go piepsznac o glebe i działa poprawnie długi czas...Procent napisał(a):Przecież do benzyny go wrzucał nie będziesz i rzucał o beton też nie.
haasiu@o2.pl, w krućce nalej WD40 pomerdaj nim zaby sie w srodku opłukał i wylej to z niego - troszke smarowania mu nie zaszkodzi a wd 40 i tak odparowuje...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
blad 00575 i inne
mam takowy problemik
auto traci nagle moc ale jak sie posci gaz i nacisnie znow to zaczyna ciagnac dalej
sprawdzilem vagiem i wyszlo 00575 co z tym zrobic??
auto traci nagle moc ale jak sie posci gaz i nacisnie znow to zaczyna ciagnac dalej
sprawdzilem vagiem i wyszlo 00575 co z tym zrobic??
Ostatnio edytowano 21 lut 2010, o 14:46 przez din, łącznie edytowano 1 raz
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
Tak jak przedmówca n75. Wymontuj przeczyść benzynką ekstrakcyjną i przy okazji to samo z przepływomierzem. Zaworek n75 znajduje się za puszką od fltra powietrza, zazwyczaj cyka na załączonym zapłonie.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
zaje sie tym jak bede mial chwilke;)
mam jescze takie pytanko. na vagu wychodzi mi ze mam 75 stopni celcjusza plynu chlodzacego a na zegarach pokazuje 90. Ktoremu wierzyc??jeden czujnik odpowiada za te dwie informacje czy jest osobny na zegary osobny do vaga??
swoja droga to dlugo sie nagrzewa ale jak juz zalapie 90 to trzyma co by nie bylo(mrozy czy upaly) oczywiscie wedlug zegarow;/
wymieniac jakies czuniki??cos posprawdzac jeszcze?
mam jescze takie pytanko. na vagu wychodzi mi ze mam 75 stopni celcjusza plynu chlodzacego a na zegarach pokazuje 90. Ktoremu wierzyc??jeden czujnik odpowiada za te dwie informacje czy jest osobny na zegary osobny do vaga??
swoja droga to dlugo sie nagrzewa ale jak juz zalapie 90 to trzyma co by nie bylo(mrozy czy upaly) oczywiscie wedlug zegarow;/
wymieniac jakies czuniki??cos posprawdzac jeszcze?
din
)))
)))- din
- Badacz tematu