Moderator: Moderator
w tej cenie taki komplet to warto brac
a nawet tobie zwruci sie jak swoje 1.4 sprzedasz
OKL ? jaka miejscowosc?
daj na pw jaki stan silnika 1.4 ?
może byłbym zainteresowany
a nawet tobie zwruci sie jak swoje 1.4 sprzedasz
OKL ? jaka miejscowosc?
daj na pw jaki stan silnika 1.4 ?
może byłbym zainteresowany

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Andreew, a to nawet po drodze jak z opola do Praszki jade 

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Swap z 1.4 abd na 1.6 abu
O swapie wiem juz prawie wszystko nie mogę znaleźć tylko jednej rzeczy. 1.4 ma silnik krokowy 4 piny a 1.6 6 pinów. Czy muszę szukać wiązki od 1.6 czy wystarczy jak pociągnie się od ECU 2 dodatkowe kable na silnik krokowy ?
-

Radzio918 - Czytacz
-

Radzio918 - Czytacz
A żeby nie zakładać nowego tematu to mam takie pytanko. Na wolnych obrotach przy temperaturze 80C ciśnienie oleju 0,25 bara to nie jest chyba najlepsze? Serwisówki podają, że przy 2000 obr/min nie powinno być mniej niż 2 bary, u mnie jest ponad 2 bary, ale nie piszą nic o wolnych obrotach. 

-

Radzio918 - Czytacz