czyli caly srodek tzn deske rozdzielcza trzeba rozebrac?Moderator: Moderator
marcin1987 napisał(a)::-o czyli caly srodek tzn deske rozdzielcza trzeba rozebrac?
Kolego chcesz zrobic SWAP a nie wiesz nawet gdzie jest komputer w mk3 ? radze Ci zostaw ten silnik co masz
Co do komputera to jest on w podszybiu czyli tam gdzie masz filtr kabinowy i silniczek od wycieraczek. Trzeba sciagnąc plastikowe osłony pod wycieraczkami i tam on jest
Piszesz ze nie masz komputera u siebie w golfie
to ciekawe jak auto jezdzi 
-

K@mil - POMOCNIK

K@mil, chyba lepiej wiem ze musze wymienic silnik chyba ze ty lepiej znasz moje auto jesli nie to prosze nie udzielaj mi takich bezsensownych pomyslow!!!!
- marcin1987
- Czytacz
marcin1987 napisał(a):K@mil, chyba lepiej wiem ze musze wymienic silnik chyba ze ty lepiej znasz moje auto jesli nie to prosze nie udzielaj mi takich bezsensownych pomyslow!!!!
hahaha
ktoś Ci próbuje pomóc a Ty z takimi tekstami?

Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
marcin1987 napisał(a):K@mil, chyba lepiej wiem ze musze wymienic silnik chyba ze ty lepiej znasz moje auto jesli nie to prosze nie udzielaj mi takich bezsensownych pomyslow!!!!
Bezsensowny pomysł
Zycze powodzenia z SWAPIE
Rób z autem co chcesz ale zeby pozniej nie było tematu ze nie chce chodzić jak potrzeba albo ze pali 20litrów na 100km... Bo wtedy kazdy pokaze Ci

-

K@mil - POMOCNIK

żeby wogóle potem palił, jak kolo nie wie że wszystkie mkIII miały kompa:)i nie wie gdzie on jestK@mil napisał(a):Rób z autem co chcesz ale zeby pozniej nie było tematu ze nie chce chodzić jak potrzeba albo ze pali 20litrów na 100km... Bo wtedy kazdy pokaze Ci

-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
Kolego ja robie cos podobnego tylko ze z 1.9TD na 2.0 ale z tego co mi wiadomo kazdy slnik bezynowy ma sterownik i bez tego nawet nie odpali i jezeli twierdzisz ze twoj golf nie ma kompa i sie pytasz czy potrzebny jest do 2.0 to nawet sie do tego nie zabieraj pozdro i zycze powodzenia 

-

Paki1988 - Czytacz
przemo napisał(a):ja jeszcze nie widziałem samochodu,który by nie posiadał komputera
no, w maluchu jest obok chłodnicy
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi