Moderator: Moderator
Szyberdach
Proszę o pomoc szyberdach w moim golfie po włączeniu mimo że silniczek chodzi idzie tylko troszkę do góry i dalej lipa tak jakby nie dawał rady ale nie słychać żeby silniczek miał z tego powodu ciężej. na domiar złego przez to szyberdach mi przeciek i jak pójdzie deszcz to parasolka murowana. prawdopodobnie niedługo się za to zabiorę ale proszę o podpowiedź co to może być ?
- jaro81
- Berbeć
Dzieki ze ktos mi odpowiada wiec opisze moj problem
Otwiera sie tylko w gore okolo 3 ,4 cm i to tylko pod katem ,a ja chce aby otwieral sie caly i aby chowala sie szyba szyba jest ok.
kamillecki powiedz co mam wcisnac i gdzie bo ja mam go niedawno ale jestem z niego zadowolony tylko ten szyber spac mi nie daje
Otwiera sie tylko w gore okolo 3 ,4 cm i to tylko pod katem ,a ja chce aby otwieral sie caly i aby chowala sie szyba szyba jest ok.
kamillecki powiedz co mam wcisnac i gdzie bo ja mam go niedawno ale jestem z niego zadowolony tylko ten szyber spac mi nie daje
- spartan93
- Berbeć
a jak mozna sprawdzic czy silniczek jest sprawny? u mnie jak naciskam przelacznik szyberdach ani drgnie po przekreceniu kluczyka swieci sie podswietlenie czy to moze byc wina tylko silniczka czy moze tej prowadnicy?
- burykotek
- Berbeć