pozdroModerator: Moderator
mi szwagier pociagnal w sylwestra szyber do przodu reka energicznie bo tez niechcial sie zamknac i uszkodzil prowadnice tak ze szyber sie niechcial zamknac. zaczep z prawej strony sie urwal i podczas jazdy sie otwieral szyber ale domknalem go recznie. podono mozna go ze spawac ale to jest maly element i nawet metoda tig spawania jest niepewna czy bedzie trzymac. eh lepiej miec na korbke chyba 
- bolus__22
- Berbeć
pewnie ze mozna isc na latwizne ale i tak bedziesz musial cala podsufitowke sciagnac
znam goscia ktory pracuje w zakladzie ktory zajmuje sie profesjonalnym spawaniem i zapytam czy takie male rzeczy do sie trwale pospawac
znam goscia ktory pracuje w zakladzie ktory zajmuje sie profesjonalnym spawaniem i zapytam czy takie male rzeczy do sie trwale pospawac- bolus__22
- Berbeć
Prosze bardzo oto opis http://vw2.info/vwforum/szyberpassatgolf.html generalnie zycze powodzenia i cieplego garazu bo zimno ostatnia tak jest

- bolus__22
- Berbeć
ja też (odpukać) nie mam żadnych z nim problemów... i całe szczęści bo w lecie bardzo się przydaje.... w nocy moja dziewczyna obserwuje gwiazdy w czasie jazdy 

Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members