Moderator: Moderator
-

jacekPlacekkk - Gaduła
neo2223, prosze Cie , przeczytaj wszystkie posty a przekonasz sie że nie wszyscy maja takie same objawy a Ty nadal że każdy ma takie jak Twoje. Jedynie domanek03, ma prawdopodobnie jakieś problemy z silniczkiem...sorki jeśli Cie tym uraziłem
-

mani51 - Members
Mam podobny problem, tylko u mnie otwiera sie w górę ale w dół zamyka tylko od strony pasażera a od strony kierowcy zostaje co skukuje wyskoczeniem szyby z uszczelki. Musiałe na chama śróbokrętem dopchąć prowadnice żeby sie zamknęło. Otwierania w Poziomie wogóle nie sprawdzałem bo obawiam sie że jak sie wsunie to juz go za żadne skarby nie wysune
. Od tej pory nie otwierałem dachu ale tez planuje cos z tym zrobić tylko nie wiem co dokładnie. W serwisie drogo wołają za naprawę.
. Od tej pory nie otwierałem dachu ale tez planuje cos z tym zrobić tylko nie wiem co dokładnie. W serwisie drogo wołają za naprawę.- Bart44
- Berbeć
Bart44 napisał(a):planuje cos z tym zrobić tylko nie wiem co dokładnie
http://www.golf3.pl/topics4/woda-pod-dy ... vt9485.htm
przeczytaj ten temat tylko do konca bo tam jest opisane co prawdopodobnie będziesz musiał zrobić u siebie
-

mani51 - Members
szyberdach
witam posiadam elektryczny szyberdach w golfie 3 i jest zepsuty raz udalo mi sie go odsunac ale nie da rady zamkac
prosze o odp jak to mozna naprawic i czy wogole jest taka mozliwosc
pozdrawiam
prosze o odp jak to mozna naprawic i czy wogole jest taka mozliwosc
pozdrawiam
- kamilpez
- Berbeć
Szyberdach elektryczny jest luzny i stuka na dolach.Pomocy
Jak probuje z zewnatrz samochodu wypchnac go do gory(jest zamkniety) to czuje luz, tak jak by pracowal gora doł. Powiedzcie jak to zlikwidowac.Z gory dziekuje
Sebastian
Sebastian
- Sebastian_golf
- Czytacz
no to musisz sprawdzic czy nie jest luzna szyba na zawiasach albo co gorsze nie sa polamane zaiwasy. Dziala Ci ten szyber bez problemow gora - dol - odsowanie ?
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe