Moderator: Moderator
Spróbuje pewnie z tym WD-40 i jeżeli sie mylisz to chętnie Cie poprawie.

odnosnie naprawy linki (3 link) nie wierzylem ze top bedzie dzialac, ale skoro bylem tak zdolny zeby polamac dwie lewe prowadnice to co mi zalezalo sprobowac jedna z nich naprawic
Nie wiem jak boschem ale mi to wycinali w pracy bo szlifierka mi tego nie chciala wogole ugryzc bo to jakies twarde i kruche badziewie jest. Szczerze powiem ze jest lepiej niz bylo , a to dlatego ze tak latwo sie teraz nie ulamie (wiem bo sprawdzilem). Tylko ze nalezy uciac linke bo rzeczywiscie o ten kawalek ktory jest przesunietry ten wstawiony element jest linka zadluga i juz pisze czemu. Jesli nie przytnie sie linki od zasuwania tej oslony przeciwslonecznej (linka prawa) albo linki naprawianej to nie dosunie sie ta oslona do konca. Przycialem i gra! o a tak na marginesie , nie ma ktos moze zepsutego szyberdachu na czesci... konkretnie chodzi mi o lewą TYLNĄ prowadnice (czyli ta ktora sie nie psuje bo ja ją szkurw... mac polamalem
)
?? a mozxe nie trzeba
?? 
)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości