. Tak samo dzisiaj ku mojemu zdziwianiu przez 20 minut licznik nie chciał pokazywać prędkości stał cały czas na 30 km/h hhahahaha, ale po chwili jazdy normalnie zaczął chodzić wie ktoś co było przyczyną?
[ Dodano: 2012-12-29, 14:36 ]
Więc tak żarówki wstawione, pod domem przestały działać wszystkie kierunki, okazało się że bezpiecznik siadł wstawiłem nowy i na tą chwilę działa zaraz jadę w trasę to zobaczymy jak to będzie.

. Brak mi słów do tego. Wyjąłem cały kierunek i guma byłą przetarta od kabla chroniącego wyczyściłem zaizolowalem i dalej to samo więc zdjąłem plasikową obudowę wyjąłem żarówkę i włożyłem ją na nowo, kierunek zaczął chodzić normalnie a jak ruszylem po paru razach normalnego wlacznia znowu to samo. Szlag mnie z tym trafia już... ZICO właśnie to jest najlepsze,że czysto jest i na żarówkach i zaciski. Co do manetki ona działa prawidłowo sprawdzałem wina tkwi gdzieś w tym całym miejscu gdzie wkłada się żarówkę. Sprawdzę jak się ściemni kolego jeszcze te avaryjnę ale nie wiem czy to wina innej żarówki bo to właśnie ta nie działa nawet na avaryjnych jak sprawdzałem
.
) po przewodach aż coś się w częstotliwości zmieni...

. Potem jak się przejaśni trochę polecę to zobaczyć co opisałeś:). Podziekował jeszcze raz za zaangażowanie