Moderator: Moderator
pablomed napisał(a):Plus po zapłonie masz nawet w wolnej wtyczce na podszybiu koło silnika wycieraczek, do podłączenia grzanych spryskiwaczy - zwykle nie wykorzystaną
tam nie mam wolnej wtyczki bo u mnie są podgrzewane spryskiwacze
gello1 napisał(a):mam ten sam model co ty i nic mi nie zakłuca. Podłączone mam przy stacyjce.
O widzisz może i ja tam sie podepnę i będzie git
-

kamilkol20 - Czytacz
postojówki w kierunkach
Witam mam pytanie i prosze o jasną i nie skąplikowaną odpowiedź bo sie na tym nie znam.
Chciałbym sobie zrobić światła postojowe w kierunkowskazach zeby lekko sie swieciły podczas jazdy coś na styl USA. Jak mam to zrobić? jak podłączyć?
Dziekuje za pomoc
Chciałbym sobie zrobić światła postojowe w kierunkowskazach zeby lekko sie swieciły podczas jazdy coś na styl USA. Jak mam to zrobić? jak podłączyć?
Dziekuje za pomoc

Przodem jeżdżą wszyscy, tyłem niewielu, bokiem nieliczni…
-

Feretti - Berbeć
xenony help
witam mam maly problem. Załoźylem xenony do mojego golfa wszystko ladnie szlo zamontowalem wszystko po czym odpalilem silnik i wlączyłem xenony lewy chwycił jakis czas mrugala i doszla do siebie prawa natomiast zero reakcji.Pstrykając przelącznikiem od swiatel prawa pare razy blysla i za ktorymś razem chwyciła. czytalem ze maly jest prad A na przetwornicy. czytałem rowniez ze mozna to jakos zrobic ale niewiem jak sie za to zabrac. Moze ktos juz takie cos kombinowal. Pomozcie mi.
-

adi - Czytacz
Wystarczy poszukać
http://www.golf3.pl/topics4/przekazniki ... t29279.htm
W temacie masz wszystko opisane z foto i schematem z tym że wpinasz się do Xenonu a nie oryginalnych żarówek
http://www.golf3.pl/topics4/przekazniki ... t29279.htm
W temacie masz wszystko opisane z foto i schematem z tym że wpinasz się do Xenonu a nie oryginalnych żarówek
-

marcinkoz2910 - Members
Podłączenie Halogenów
Chciał bym zakupic halogeny do przodu, tylko nie wiem jak jest z podłączeniem.
Czy jak przy przełączniku świateł wezme na raz do siebie, to włączy ,mi sie przód? Czy tylko tył?
Czy jak przy przełączniku świateł wezme na raz do siebie, to włączy ,mi sie przód? Czy tylko tył?
-

ConnestSe - Czytacz
Jak masz zwykły przełącznik, to on ma przeciwmgielne tylko tylne. Ja sobie w tym sezonie zakładałem ori halogeny, to musiałem dokupić jeszcze przełącznik full opcję, czyli dodatkowo z przednimi przeciwgielnymi. Jak pociągniesz raz, to załączają się przednie, drugi raz i włączają się jedne i drugie. A kable sam podłączyłem według poradnika forumowego 

-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe