nie no cos jest tam nie tak bo dzisiaj wziełem balelek podprowadziłem z innego bezpiecznika do tamtego i normalnie swieciły cos tam prad nie dochodzi patrzałem niby kabel caly
[ Dodano: 2012-12-28, 22:10 ]
pomoze ktos
[ Dodano: 2012-12-28, 22:28 ]
wezcie cos podpowiecie bo juz nie mam glowy a bede musiał po weekendzie zrobic przeglad
Moderator: Moderator
potrzeba przelacznik do halogenow najlepiej full opcja
i od kostki przy zamku maski poprowadzic przewody do halogenow
ale halogeny golfowe sa troche dla picu
i od kostki przy zamku maski poprowadzic przewody do halogenow
ale halogeny golfowe sa troche dla picu

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
simson233, a sprawdziles czy po wlaczeniu swiatel przeciwmgielnych tylnich na wlasciwym bezpieczniku jest prad??
a dwa - wiesz wogole jak wlacza sie te swiatla??
skoro z innego bezpiecznika idzie prad moze czas sprawdzic wlasciwy - wlacz swiatla sprawdz bezpiecznik i:
- jak na bezpieczniku nie bedzie pradu a bedzie dobry to wlacznik do wymiany
- jak na bezpieczniku nie bedzie produ moze byc spalony
- jak na bezpieczniku bedzie prad a swiatla nie swieca - gdzies jest uszkodzony kabel
nie widze innych mozliwosci
w skrzynce bezpiecznikow bezpiecznik od przeciwmgielnych to nr 10 i ma miec 15A
a dwa - wiesz wogole jak wlacza sie te swiatla??
skoro z innego bezpiecznika idzie prad moze czas sprawdzic wlasciwy - wlacz swiatla sprawdz bezpiecznik i:
- jak na bezpieczniku nie bedzie pradu a bedzie dobry to wlacznik do wymiany
- jak na bezpieczniku nie bedzie produ moze byc spalony
- jak na bezpieczniku bedzie prad a swiatla nie swieca - gdzies jest uszkodzony kabel
nie widze innych mozliwosci
w skrzynce bezpiecznikow bezpiecznik od przeciwmgielnych to nr 10 i ma miec 15A
-

strzeliniasty - Members
Dziwnie szybko zaczął migać kierunkowskaz !
Stojąc wczoraj w korku włączyłem kierunek a tu nagle ku mojemu zdziwieniu jego prędkość migania jest jeszcze raz wieksza niż zawsze o co chodzi wie ktoś może ? Raz działa normalnie a raz tak jak opisałem powyżej. I tyczy się to tylko kierunku od strony kierowcy przeciwny działa normalnie tak jak powinien.
-

Vengazo - Badacz tematu
- Rocznik: 2009
- Silnik: 1.9
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Vengazo napisał(a):ku mojemu zdziwieniu jego prędkość migania jest jeszcze raz wieksza niż zawsze
Jest to objaw znacząco mniejszego prądu płynącego w obwodzie. Tak jaby do jednej żarówki dać LED'a.
Przyczyna - słaby styk w którejś z wtyczek, możliwe, że przy manetkach.
-

Zico63 - Members
Witam,
Więc tak pojechałem kupić nowe żarówki 12V P21W wstawiłem w oba kierunki w zderzaku, patrze działa mówię dobra jadę przejechałem 10 m włączam kierunek niedziała, zjechałem na parking wyjąłem znowu tą żarówkę wstawiłem działa pare razy włączyłem kierunek ten sam oba na przemian i działało jadę i znów to samo. Co sprawdzić panowie ? Ten styk w zderzaku miernikiem prądu ?
Więc tak pojechałem kupić nowe żarówki 12V P21W wstawiłem w oba kierunki w zderzaku, patrze działa mówię dobra jadę przejechałem 10 m włączam kierunek niedziała, zjechałem na parking wyjąłem znowu tą żarówkę wstawiłem działa pare razy włączyłem kierunek ten sam oba na przemian i działało jadę i znów to samo. Co sprawdzić panowie ? Ten styk w zderzaku miernikiem prądu ?
-

Vengazo - Badacz tematu
- Rocznik: 2009
- Silnik: 1.9
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi