Moderator: Moderator
brak masy w lampie,
spróbuj na krótko masę podpiąć i wtedy zobacz(kabel gdziekolwiek do karoserii i do masy w lampie)
spróbuj na krótko masę podpiąć i wtedy zobacz(kabel gdziekolwiek do karoserii i do masy w lampie)
moja biała strzała- moj-golf/biala-strzala-variant-1-9td-t50990.html
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-

mkkay - Members
Tak ja robię:
http://www.golf3.pl/topics4/problem-z-k ... t44912.htm
http://www.golf3.pl/topics4/problem-z-k ... t44912.htm
-

Zico63 - Members
Problem ze światłami
Wiatm mam golfa od niedawna ale mam problem ze swiatłami a jaśniej mówiąc jak jade to swiecą mi za bardzo na prawą stronę!! i nie zabardzo wiem jak to ustawić
- wariat0009
- Berbeć
No i sprawdź czy prawidłowo włożona jest żarówka w gniazdo reflektoru , od tego
zacznij i czy lampa jest prawidłowo zamocowana , potem regulacja
zacznij i czy lampa jest prawidłowo zamocowana , potem regulacja

-

pietrasiak2 - Members
Ja ostatnio zauważyłem podobny problem u siebie, u mnie w ogóle regulacja świateł ta z kabiny od początku jak mam auto nie działa - czy wiecie czym może być spowodowana taka usterka ?
no i na jakie żarówki wymienić przy standardowych lampach żeby była widoczna poprawa o ile się da nie spłukując się jednocześnie
?
no i na jakie żarówki wymienić przy standardowych lampach żeby była widoczna poprawa o ile się da nie spłukując się jednocześnie
?- przemke
- Badacz tematu
Swiatła
Mam taki problem ze nie świeca mi przednie światła mijania bezpieczniki dobre żarówki też dobre
tylko postojówki działają
tylko postojówki działają
- krzysiek21
- Czytacz