Aha to zaraz zamówie taki kabelek.
Aha jak rozpakowałem to tam jest niby wirus. Napewno dziala ten program? Poda mi on pin do immo?
Bo jesli nie ma 100 % to po co mam tracic kase na kabel
edit :
interfejs zczyta kod pin z golfa 3 ? bo w opisach widze golfa 4
Moderator: Moderator
jak wyłączyć IMMO
Witam, pacient to vw sharan 2.0ADY zgubiłem kluczyk i auto stoji,więc pytanie do znachorów co należy zrobić by wyłączyć immo lub zastąpić jakim emulatorem? czy czeka mnie wizyta u magika aby pozbył się tego dziadostwa,może są jakieś sposoby na to,bede wdzięczny za szybką pomoc
- blabson
- Czytacz
musiałbym zakupic VAG COMMADER,tylko potrzebuje porady krok po kroku co i jak po koleji robić,zapomniałem dopisać że auto ma alarm,i po wyciągnięciu koctki ze stacyjki przekręciłem na zapłon i zakręciłem silnikiem tylko problem jest taki że na liczniku wyświetlają się kilometry i św.awaryjne i nic po zatym nawet jak włącze zapłon,niemogę otwożyć dzwi od śroska i opuszczanie szyb też nie działa,czy to przez immo czy przez alarm
- blabson
- Czytacz
immobilizer
Witam , zakładam temat bo nieznalazłem powyższego !
Rano wszedłem do auta by odpalic , przekręcam kluczyk , a tu nic deska rozdzielcza nie świeci , lecz rozrusznik kręci . stało mi się tak kilka razy , ale po kilku przekręceniach zaświeciło .
światła działają , nawiew również . proszę o pomoc
Rano wszedłem do auta by odpalic , przekręcam kluczyk , a tu nic deska rozdzielcza nie świeci , lecz rozrusznik kręci . stało mi się tak kilka razy , ale po kilku przekręceniach zaświeciło .
światła działają , nawiew również . proszę o pomoc
Okeeeej^
- ok133
- Berbeć
Ja miałem w moim tak samo kilka dni temu i ojciec zamontował mi taki guzik do odpalania przy bezpiecznikach i autko łapie za strzałem bez żadnych problemów 

Wszystko o moim golfie --->
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak
Mój samochód ma 160 lat i zaraz mu się urwie zawieszenie ale driftuje nim jak

-

Czesio207 - Gaduła