?Moderator: Moderator
jak ciezko idzie to wina prowadnic ktore moga byc zle ustawione ( w moim przypadku musialem pod jedna ze srub podlozyc podkladke nie wiedzac czemu i jak reka odjal smiga az milo sie na nia patrzy teraz) albo linek ktore moga sie juz powoli zaczac platac ale przy tym bylyby dziwne odglosy strzelania przy podnoszeniu co do samowolnego opuszczania to przeciazeniowka moze byc juz strzelona ... gdzies na forum bylo jeszcze ustawianie odleglosci miedzy bolcami i wtedy mialo pomoc ale co i jak dokladnie to nie wiem 
to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
Jak założyć elektryczne szyby z pełną elektryką ???
Tak jak w temacie w/w szukam kogoś lub tematu na forum z porada jak założyć do Golf III elektryczne szyby z elektryką na 4 drzwi
? Obecnie mam na korbkę
A więc może ktoś wie albo jest już gdzieś temat na forum z porada jak to zrobić aby działało wszystko
?
Podsiadam również elektryczny szyber dach i ciekaw jestem czy mogę go założyć do mojego golfa w którym nie ma w ogóle szyber dach
Czekam na porady i podpowiedzi....
Pozdro
!!!
? Obecnie mam na korbkę
A więc może ktoś wie albo jest już gdzieś temat na forum z porada jak to zrobić aby działało wszystko
?
Podsiadam również elektryczny szyber dach i ciekaw jestem czy mogę go założyć do mojego golfa w którym nie ma w ogóle szyber dach
Czekam na porady i podpowiedzi....
Pozdro
!!!-

Adii4x4 - Czytacz
Chcesz zamontowac orginalną elektrykę szyb czy zestawy uniwersalne? w sprawie uniwersalnych mogłbym ci troche doradzic
co do szyberdachu hmm wszystko sie da ale czy sie opłaci, musiałbys pewnie zainwestowac w podsufitkę, ciągnąć wężyki odprowadzające, elektrykę... no i oczywiscie dziura w dachu do opanowania.. z elektryką szyba napewno miałbys mniej problemów niz z szyberdachem 
co do szyberdachu hmm wszystko sie da ale czy sie opłaci, musiałbys pewnie zainwestowac w podsufitkę, ciągnąć wężyki odprowadzające, elektrykę... no i oczywiscie dziura w dachu do opanowania.. z elektryką szyba napewno miałbys mniej problemów niz z szyberdachem 
- K7
- Czytacz
Paweu_mk3 i masz jakis problem że pytam
?
Forum jest po to aby ułatwić innym i mi życie w dużej ilości tematów które rozwiążą problemy lub po prostu są ciekawi ciekawostek w rożnych tematach a że jest burdel na forum i w pizdu.... pełno tematów na różne bez sensu temat i człowiek siedzi 5h na forum aby coś znaleźć to woli szybciej zadać Nowe Tematy ( po to to jest )... i uzyskać szybką odpowiedz (a jak ktoś nie chce odp to się nie odzywa
)
[ Dodano: 2013-02-10, 22:57 ]
No na oku już mam całą elektrykę orgl. za 200 zł i myślę że warto
A co do szyber dachu no zabawy ... wiem jest trochę ale jak chce się mieć to można się bawić dla upiększenia auta
A dziura to nie problem (już wycinałem dziurkę pod szyber dach
) Tylklo nie wiem jak wygląda sprawa ...jak wygląda montaż prowadnic pod dachem w golfie który nie posiada szyber dachu
? To mnie zastanawia czy sie da prowadnice zamontować
?
?
Forum jest po to aby ułatwić innym i mi życie w dużej ilości tematów które rozwiążą problemy lub po prostu są ciekawi ciekawostek w rożnych tematach a że jest burdel na forum i w pizdu.... pełno tematów na różne bez sensu temat i człowiek siedzi 5h na forum aby coś znaleźć to woli szybciej zadać Nowe Tematy ( po to to jest )... i uzyskać szybką odpowiedz (a jak ktoś nie chce odp to się nie odzywa
) [ Dodano: 2013-02-10, 22:57 ]
K7 napisał(a):Chcesz zamontowac orginalną elektrykę szyb czy zestawy uniwersalne? w sprawie uniwersalnych mogłbym ci troche doradzicco do szyberdachu hmm wszystko sie da ale czy sie opłaci, musiałbys pewnie zainwestowac w podsufitkę, ciągnąć wężyki odprowadzające, elektrykę... no i oczywiscie dziura w dachu do opanowania.. z elektryką szyba napewno miałbys mniej problemów niz z szyberdachem
No na oku już mam całą elektrykę orgl. za 200 zł i myślę że warto
A co do szyber dachu no zabawy ... wiem jest trochę ale jak chce się mieć to można się bawić dla upiększenia auta
A dziura to nie problem (już wycinałem dziurkę pod szyber dach
) Tylklo nie wiem jak wygląda sprawa ...jak wygląda montaż prowadnic pod dachem w golfie który nie posiada szyber dachu
? To mnie zastanawia czy sie da prowadnice zamontować
?-

Adii4x4 - Czytacz
za 200 zł watro jak najbardziej
z montazem orginału nie powinienes miec problemu po zdjęciu tapicerek sam pewnie sie zorientujesz co i gdzie
co do finalnego połączenia wiązki do skrzynki bezpieczników- nie wiem, nie robiłem, nie bede doradzac
co do szyberdachu to jesli ktos chce i posiada umiejetnosci manualne to pewnie da rade
chętnie bym ci doradził i podpowiedział co do tych prowadnic ale u mnie wymiana szyberdachu przewidziana jest na wiosne więc jeszcze togo nie ruszałem i nie wiem
@edit poszukałem troche w sieci i z tego co sie dowiedziałem orginalny szyberdach jest przykręcany do metalowych uchwytów w poszyciu dachu. Więc mysle ze z orginalnym szyberdachem mogłyby byc większe lub mniejsze problemy, pewnie zaoszczędziłbys na robocie gdybys montował uniwersalny
z montazem orginału nie powinienes miec problemu po zdjęciu tapicerek sam pewnie sie zorientujesz co i gdzie
co do finalnego połączenia wiązki do skrzynki bezpieczników- nie wiem, nie robiłem, nie bede doradzac
co do szyberdachu to jesli ktos chce i posiada umiejetnosci manualne to pewnie da rade
chętnie bym ci doradził i podpowiedział co do tych prowadnic ale u mnie wymiana szyberdachu przewidziana jest na wiosne więc jeszcze togo nie ruszałem i nie wiem
@edit poszukałem troche w sieci i z tego co sie dowiedziałem orginalny szyberdach jest przykręcany do metalowych uchwytów w poszyciu dachu. Więc mysle ze z orginalnym szyberdachem mogłyby byc większe lub mniejsze problemy, pewnie zaoszczędziłbys na robocie gdybys montował uniwersalny

Ostatnio edytowano 11 lut 2013, o 00:14 przez K7, łącznie edytowano 1 raz
- K7
- Czytacz
Adii4x4 napisał(a):Paweu_mk3 i masz jakis problem że pytam ?
Forum jest po to aby ułatwić innym i mi życie w dużej ilości tematów które rozwiążą problemy lub po prostu są ciekawi ciekawostek w rożnych tematach a że jest burdel na forum i w pizdu.... pełno tematów na różne bez sensu temat i człowiek siedzi 5h na forum aby coś znaleźć to woli szybciej zadać Nowe Tematy ( po to to jest )... i uzyskać szybką odpowiedz (a jak ktoś nie chce odp to się nie odzywa )
Z całym szacunkiem ale chyba nie umiesz korzystać z googli...
http://www.golf3.pl/42439.htm
http://www.golf3.pl/38631.htm
http://www.golf3.pl/47206.htm
a tu o szyberdachu troche...
http://www.golf3.pl/topics6/montaz-szyb ... t19387.htm
Nie ma za co

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
zamykamy 

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran