Wyczaiłem na szrocie golfa z elektryką szyb. Powiedzcie mi dokładnie co z niego wytargać aby później przeszczepić to do mojego, który ma szybki na korbę Bo później czegoś nie wezmę i będzie lipa No i jaka cena byłaby dobra za taki zestaw?
Ile drzwi ma twój Golf? Na pewno musisz całe mechanizmy (razem z szynami, tylko zwróć uwagę na ich stan i sprawdź czy działają na miejscu), tapicerkę (chyba też, bo raczej nie załatasz dziury po korbie ) kable pod drzwi też musisz poprowadzić, żeby ci działały.
Co do ceny - zależy w jakim to jest stanie. Na moje oko od 250 do 400 złotych musisz liczyć za same przednie drzwi
czy z wersji 5 drzwi pasuje do 3 drzwiówki? prawy przedni. nigdzie nie umiem dostać do 3d a do 5 d jest i nawet tanio, tylko pytanko czy pasuje bez problemu. Pozdrawiam.
no i styka;) jutro kupuje mam nadzieje, ze spasuje a dużo problemu z montażem? dodam ze nie mam nic, ani prowadnic ani silnika. dam rade załozyc to samemu ?
Witam, w swoim golfie mam el. szyby i chce założyć el. lusterka, moje pytanie jest następujące, jaka wiązkę do drzwi mam kupić? Do samych el. lusterek czy wraz z el. szybami?
tak sam silniczek jest ten sam. przykręcając go zwróć uwage na jego właściwe ustawienie. Jeśli przykręcisz go odwrotnie bedzie działał w drugą strone czyli zamykał zamiast otwierać