Moderator: Moderator
Z tego co się orientowałem to może być wina słabego akumulatora , który przekazuje do czujników i zaczynają wariować , ale to mogę sam sprawdzić .
Miałbym jeszcze jedno pytanko a mianowicie, kontrolka w pilocie który posiadam po włożeniu baterii cały czas miga. Może miał ktoś podobny problem ?
Miałbym jeszcze jedno pytanko a mianowicie, kontrolka w pilocie który posiadam po włożeniu baterii cały czas miga. Może miał ktoś podobny problem ?
mf
- Czarny0920
- Berbeć
kolego ja mam bardzo podobny zestaw zamontowany w samochodzie http://allegro.pl/centralny-zamek-4d-ki ... 98490.html . a jaki masz problem z tym to moze pomoge bo u siebie to sam montowalem i wszystko dziala
- skolar
- Badacz tematu
doubi, sterownik możesz umieścić w okolicy skrzynki bezpieczników. Masa ma złączki w takiej rozecie na lewo od skrzynki bezpieczników. W instrukcji masz opisane skąd wziąć plus i plus po zapłonie oraz do czego podłaczyc kierunki. Elekrtyka to banał w porównaniu do montażu siłowników, ale jest fotoporada, na vwgolf.pl
- pablomed
- Members
Czylli znajduje te dwa przewody czarnozielony i czarnobiały, przecinam je i odpowiednio jeden doprowadzam do jednego kierunkowkazu w lampie tylnej a drugi do drugiego? W ktorym miejscu przeciac te przewody?http://imageshack.us/photo/my-images/688/waecomt150.jpg/
Są trzy kostki dwie czarne i jedna biała. Przeciac przy tej ktora na zdjeciu jest posrodku? Tez tak to macie porobione czy jakos inaczej?
Są trzy kostki dwie czarne i jedna biała. Przeciac przy tej ktora na zdjeciu jest posrodku? Tez tak to macie porobione czy jakos inaczej?
1Z+0.216
-

pawlo1123 - Berbeć
chodzilo mi o ciecie ale nie przewodow w instalacji tylko tych co wychodza ze sterownika co sa przy tej srodkowej kostce na zdjeciu. Myslalem ze moze daloby sie obejsc bez ciecia peer to peer skoro byl dedykowany do golfa
-

pawlo1123 - Berbeć
Witam ponownie co sądzicie o tym http://allegro.pl/sterownik-centralnego ... 79612.html
-

bro82 - Czytacz
Czyli powiedzcie panowie czy dobrze mysle. Ze sterownika wychodza 2 kable, jeden na jeden kierunkowskaz do podlaczenia, drugi do drugieo. I do kadzego z tych dwoch kabli podlaczam diode prostownicza i dopiero do kierunku? Sa niezbedne te diody? Bo w instrukcji od sterownika nic nie widze wzmianki o diodach
-

pawlo1123 - Berbeć