Moderator: Moderator
pawelek03576 napisał(a):włącz syrene posłuchaj skąd wyje odepnij wtyczke albo odetnij kable i po kłopocie
to nie jest rozwiazanie na dluzsza mete... Alarm bedzie pobierał prąd bo dalej bedzie działał tylko nie bedzie go słychać..
Gadzik1234, odpowiedz na pytanie kolegi danny.tcz, bo to wazne
-

K@mil - POMOCNIK

Gadzik1234 napisał(a):gdzie ona sie znajduje w ogóle
U mnie jest sygnal obok klaksonu czyli za prawa kratka wlotu powietrza w zderzaku. Wtyczka bodazje na dwa piny. Instalacja fabryczna.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
a seryjny alarm nie korzysta przypadkiem z syren od klaksonu?
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
ja mam dwa i jeden jest w błotniku od strony kier wtyczka koło aku na dwa piny ale kable które idą do kabiny są 4 

by golf
- Lukasz_golf_1,4
- Czytacz
-

Karol B. - Members
ostatnio kupilem caly komplet elektryki drzwi razem z centralnym i alarmem
pytalem czy wyjka jest tez razem z tym to dostalem odpowiedz ze podlacza sie to wszystko pod klakson ori ... wiec tez trzymam sie tego ze nie ma dodatkowej syreny w ori alarmie ... chyba ze jest dokladany dodatkowo to wtedy trudno nie zauwazyc
chyba najlepiej w takim przypadku znalezc bezpiecznik i wyciagnac
bez zadnych ciecia kabli to bynajmniej nie bedzie pobieralo pradu
pytalem czy wyjka jest tez razem z tym to dostalem odpowiedz ze podlacza sie to wszystko pod klakson ori ... wiec tez trzymam sie tego ze nie ma dodatkowej syreny w ori alarmie ... chyba ze jest dokladany dodatkowo to wtedy trudno nie zauwazyc
chyba najlepiej w takim przypadku znalezc bezpiecznik i wyciagnac
bez zadnych ciecia kabli to bynajmniej nie bedzie pobieralo praduto nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
danny.tcz napisał(a): ze podlacza sie to wszystko pod klakson ori ... wiec tez trzymam sie tego ze nie ma dodatkowej syreny w ori alarmie ...
Jak masz podlaczona wtyczke do klaksonu, to jak chesz wpiac jeszcze jedna ? Zauwaz tez, ze dzwiek klaksonu jest zdecydowanie inny niz fabrycznego alarmu.
Tego jestem pewnien bo zdejmowalem zderzak i ku mojemu zdziwnieniu ukazaly sie dwa klaskony... Nie pamietam, ktory mial jaka wtyczke, ale nie idzie wlozyc tej od klaksonu do alarmu.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
przyjdzie wiosna bede zakladal caly komplet wtedy jak podlacze to napisze ...
ale gosciu od ktorego mam caly komplet juz troche czasu zajmuje sie takimi sprawami ... wiec chyba wie co mowil ... ale zawsze mogl sie mylic
ale dalej czekamy na info czy jest to ori alarm w tym przypadku
ale gosciu od ktorego mam caly komplet juz troche czasu zajmuje sie takimi sprawami ... wiec chyba wie co mowil ... ale zawsze mogl sie mylic
ale dalej czekamy na info czy jest to ori alarm w tym przypadku

to nie jest zwykłe 1,4 zawsze to powtarzałem 

-

danny.tcz - Gaduła
to jest chyba ori, syrena ma dzwiek jak by klakson wciskac, i własnie migaja kierumki tylko z lewej strony jak sie włączy alarm i np jak zamyka sie go z pilota, to tylko lewa strona miga i dlaczego to tak?
- Gadzik1234
- Berbeć