iracz napisał(a):czy może być jakas inna przyczyna(
na przykład za dużo napompowane koło. Ale nie wierzę w ten pomiar. Nowe olejowe miększe amorki mogą mieć 70, ale 45 procent to jeszcze się nie spotkałem.
No wlasnie,jest wal bo zamontowalem je w sobote a dzis wykazalo ze wszystkie maja po ok 50 a prawy tyli 45! To sa olejowe marki KYB , w sklepie zapewniali mnie ze sa b dobre i ze jeszcze nie bylo na nie reklamacji-ale teraz juz bedzie. Te moje stare amory mialy mniej wiecej tyle co te..."nowe" porazka
na nowych amorach wyjdzie 80% sprawności - jeśli wychodzi lipa tzn ze coś jest z maszyna badajacą - rozkalibrowana np lub coś innego... ja u sibie mam jeszcze oryginalne amory z przodu i ostatnio robiłem badanie to miałem 64% zuzycia... a tył 69%
SotoM, masz racje... dla pewności pojechałem jeszcze na inna stacje diagnostyczną bo mamy tu w Morągu dwie i na tej drugiej na zatorzu mi wykazało że wszystkie sprawne!!
jeśli bedziecie mieli zamiar robic diagnostyke w Morągu to nie na ulicy LEŚNEJ u KULESZY!!!!! no chyba że przegląd, bo słyszałem że przymykają oko na "pierdułki"
Mam pytanie do tych co zmieniali juz amory w swoim Golfiku... i mam pytanie mam golfa AEA 1.6 04.95r. i z tego co wiem do przodu od 95r byly inne amory...
A mam pytanie jak to wyglada z tyłem różnia sie czymś ? ? Bo na aukcjach ogladam Blisntery i pisze ze do 08.94 i nie wiem co teraz zrobic..
Drugie moje pytanie czy ktos mial do czynienia z amorami firmy KRAFT.
zweryfikuj sobie w jakim stanie są twoje odboje...jak nie są porozrywane poparciałe itd to zostaw. komplet sachs nie jest tani około 100zł 2 odboje i 2ie osłony...