jak przycisne go na benie to czuc jajkami czyli ze pracuje x) ale golfik ma juz te 200tys i wydaje mi sie ze juz pora go wyciac ale mam obawy wlasnie o dzwiek
... zastanawialem sie jeszcze na zwykla rurkaModerator: Moderator
jak przycisne go na benie to czuc jajkami czyli ze pracuje x) ale golfik ma juz te 200tys i wydaje mi sie ze juz pora go wyciac ale mam obawy wlasnie o dzwiek
... zastanawialem sie jeszcze na zwykla rurka
K@mil napisał(a):zastanawialem sie jeszcze na zwykla rurka
u mnie jest 301,5 tys.km i czuję, że już jest lekko zamulony w dolnych partiach obrotów, ale też obawiam się o dźwięk, aby nie było głośniej.K@mil napisał(a):Bo u mnie siedzi katjak przycisne go na benie to czuc jajkami czyli ze pracuje x) ale golfik ma juz te 200tys i wydaje mi sie ze juz pora go wyciac ale mam obawy wlasnie o dzwiek
... zastanawialem sie jeszcze na zwykla rurka
wystarczy poczytac i poszukac na necie
Zamiast Kata najlepiej i najbezpieczniej jest wsadzic RURKE!!!! Choc strumienica tez jest dobrym wyborem pod warunkiem ze jest to markowa strumienica
Nie ma nad czym sie zastanawiac bo DZWIEK duzo sie nie zmieni ja wywalilem kata i tlumik srodkowy i zostawilem tylko seryjny tlumik koncowy i delikatnie mi mruczy naprawde ,,DELIKATNIE" Nie meczy w dluzszych wycieczkach 
tyle że w katalizatorze w ABU jest sonda lambda i tu mam link do zamiennika katalizatora na strumienice i jeszcze tylko mam pytanie jak to się ma do spalania?????????
Bo jezeli masz tylko benzynke to zmieni sie napeno zapach spalin ,,napewno" zobaczysz roznice
Palic moze minimalnie wiecej ale roznica bedzie niewieka
Tylko podobno jezeli samochud jest na PB to czesciej pada sonda bez kata!!!!! tak kiedys wyczytalem i troche prawdy jest bo 2 kolegom tak sie stalo po wymontowaniu KATA 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości