Jarzma do tarcz wentylowanych są inne niż do zwykłych.Są to tarcze o wymiarach 256/20 w wentylu i 256/13 w zwykłej.Zaciski lucasa lub girlinga.
Tarcze wentylowane;
Tarcze zwykłe;
Występowały tez tarcze z zaciskami ate o wymiarach 239/12,ale to w TD.
Co do klocków,to do wentylowanych jest tylko jeden rodzaj pod ww.zaciski.
Różnią się od klocków do zwykłych tylko grubością.
Moderator: Moderator
Klocki hamulcowe
Koledzy kupiłam dziś klocki hamulcowe, ale w sklepie dali mi 2 rodzaje
Proszę VWas o pomoc, mam typ , bo podejrzałam jakie są, ale wolę się upewnić , spójrzcie swoim fachowym okiem i proszę poradźcie które
I rodzaj:
II rodzaj:
Proszę VWas o pomoc, mam typ , bo podejrzałam jakie są, ale wolę się upewnić , spójrzcie swoim fachowym okiem i proszę poradźcie które

I rodzaj:
II rodzaj:
...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Dziękuję Koledzy, czyli mój typ był błędny 

...i love Golf...
-

andzia@@ - Members
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Andzia ja kiedys tez kupilem te 2 komplet klockow co pokazalas i umnie nie pasowaly,a mam taki sam silniczek 92r.Moim zdaniem te 1 podejda,takie sa umnie.Pozdrawiam 

moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
wszystko zależy jaki jest zacisk (jakiej firmy)
jeżeli na zacisku masz napis vw II to bierz te pierwsze . Ja w sobotę właśnie takie założyłem .
tutaj masz linka do mojego tematu http://www.golf3.pl/topics43/jakie-kloc ... t17925.htm
jeżeli na zacisku masz napis vw II to bierz te pierwsze . Ja w sobotę właśnie takie założyłem .
tutaj masz linka do mojego tematu http://www.golf3.pl/topics43/jakie-kloc ... t17925.htm
-

saladrus - Members