Moderator: Moderator
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ostatnio edytowano 6 cze 2009, o 00:00 przez andzia@@, łącznie edytowano 1 raz
...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
|Mysle ze te hart gowno wart
,a tak na powaznie, to na takich czesciach sie nie oszczedza tym bardziej ze od tych klockow moze zalezec twoje bezpieczenstwo.Hart to najtanszy szmelc jaki moze byc,pare zl dokladasz i masz TEXTARA ze sredniej polki.
,a tak na powaznie, to na takich czesciach sie nie oszczedza tym bardziej ze od tych klockow moze zalezec twoje bezpieczenstwo.Hart to najtanszy szmelc jaki moze byc,pare zl dokladasz i masz TEXTARA ze sredniej polki.moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
mnie takie polecono w sklepiekrisss.79 napisał(a):Mysle ze te hart gowno wart

...i love Golf...
-

andzia@@ - Members
andzia za ta cene nic dobrego nie kupisz,ja za swoje ATE dalem cos kolo 100zl,to juz sa naprawde dobre klocki.ale i tak je oddasz bo te na bank nie podejda do ciebie,daj znac jak wymienisz
pozdrawiam 
pozdrawiam 
moj-golf/moja-golfina-t16966.html
-

krisss.79 - Badacz tematu
andzia@@, klocki nr.2 są do zacisków Lucas'a i funkcjonują one w połączeniu z tarczami pełnymi (nie wentylowanymi) o średnicy 256mm. Wątpie abyś Ty miała takie w swoim wozie-zapewne masz mniejsze tarcze.
Co do firmy "Hart" to faktycznie lepiej omijać ją szerokim łukiem. Ja osobiście napweno nie zaufałbym jej, jeszcze tymbardziej w temacie hamulcy (przednich hamulcy).
A w sklepach zawsze polecają tą firmę z którą najbardziej/najefektywniej współpracują i nierzadko wciskają najgorszy syf. A jeżeli klijentem jest kobieta to już wogóle lecą sobie w kulki
Zapewne gdybyś przy kupnie zapytała o klocki Firmy ATE lub Ferodo (a te właśnie są godne polecenia) to nawet nie byłoby ich na stanie.
Sama sobie teraz wyciągnij odpowiednie wnioski
Pozdrawiam.
Co do firmy "Hart" to faktycznie lepiej omijać ją szerokim łukiem. Ja osobiście napweno nie zaufałbym jej, jeszcze tymbardziej w temacie hamulcy (przednich hamulcy).
A w sklepach zawsze polecają tą firmę z którą najbardziej/najefektywniej współpracują i nierzadko wciskają najgorszy syf. A jeżeli klijentem jest kobieta to już wogóle lecą sobie w kulki
Zapewne gdybyś przy kupnie zapytała o klocki Firmy ATE lub Ferodo (a te właśnie są godne polecenia) to nawet nie byłoby ich na stanie.
Sama sobie teraz wyciągnij odpowiednie wnioski
Pozdrawiam.
-

Repsol - Badacz tematu
Jakiej firmy kupic klocki?!
Witam. MAm zamiar wymienic klocki w swoim golfiku 1.4 benzyna.. Chodzi mi o to zeby ktos poradzil jakie bd najlepsze i najtansze zarazem, dodam ze autem jezdze codziennie ok 35km.
- jarobarca
- Berbeć
Kolego z całym szacunkiem, ale temat wałkowany setki razy na forum-używaj wyszukiwarki na przyszłość.
A co do jakości i niskiej ceny, to te czynniki raczej nie idą ze sobą w parze.
Na klockach nie powinno się oszczędzać (hamulce to bezpieczeństwo) więc jezeli chcesz mieć konkretne to musisz swoje zabulić.
W miarę dobre są Lucas'y-możesz się nad nimi zastanowić.
A co do jakości i niskiej ceny, to te czynniki raczej nie idą ze sobą w parze.
Na klockach nie powinno się oszczędzać (hamulce to bezpieczeństwo) więc jezeli chcesz mieć konkretne to musisz swoje zabulić.
W miarę dobre są Lucas'y-możesz się nad nimi zastanowić.
-

Repsol - Badacz tematu
Ja jeżdżę na TRW. Są dobre i w miarę tanie. Mam taki styl jazdy, że wszystkie klocki na których jeździłem zaczynały po kilku dniach piszczeć, przypalałem je poprostu. Na TRW jeżdżę już od roku i nawet nie pisnęły 

-

Snejk18 - Fanatyk
-

SYLWEEQ79 - Members