Moderator: Moderator
jak najbardziej może być to jego wina, kupując nowy w sklepie można trafić na uwalony już co jest bardzo częste
-

sirGrzesio - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
DYLAN napisał(a):dobra chlopaki temat zamknietyprzeciez nawiew chlodzi tak?dlatego temperatura spada a jak nawiew zmniejsze to rosnie
nie wiedzialem o tym ale juz wiem .dzieki za odpowiedzi
nie do końca. Ja uważam że termostat za szybko się otwiera. Jakby np temperatura ci spadała podczas szybkiej jazdy i włączeniu nawiewu przy -15 stopniach to by było normalne
- killah
killah napisał(a):nie do końca.
dokładnie
wahania wskazówki są możliwe ale jeżeli wcześniej tego nie było to znaczy że coś siada, mi przy mrozach z nawiewem trzymał 90, trzymał bo teraz chyba też mu coś dolega, tak wiec mnie też czeka wymiana termostatu

Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
Można zmieniac teromstaty to skutku albo sprawdzić przed założeniem w garnku z olejem grzanym czy trzyma parametry. Niestety mamy taką kichę ze 1 na 3 Wahlery jest dobry, a ja nawet pokusiłem się o zakup w ASO za stówkę - i jeszcze gorszy szajs. W jednym swoim aucie wreszczie trafiłem na dobry, w drugim jeszcze nie. Można się nie przejmowac póki temperatura nie spada poniżej 70-75 stopni,.
- pablomed
- Members
Wymiana termostatu
Witam muszę wymienić termostat.
Mam w domu termostat vernet od Ibizy 1.4 ABD nada się on do silnika 1.8 ABS
Mam w domu termostat vernet od Ibizy 1.4 ABD nada się on do silnika 1.8 ABS
-

Radekb351 - Gaduła
-

marcinkoz2910 - Members