Moderator: Moderator
Sivy, u mnie przy 120 km/h jest 90 92 przy jeżdzie 25 min, to chyba zalezy od pogody czym cieplej to bedzie tempertura szła w Góre
-

Legionista - Members
wieksza chłodnica
zapytam czy jeśli załorze wiekszą chłodnicę to dobrze czy źle
-

k-m-r1 - Weteran
Re: wieksza chłodnica
k-m-r1 napisał(a):zapytam czy jeśli załorze wiekszą chłodnicę to dobrze czy źle
aby zalozyc wieksza chlodnice to musi byc wiekszy pas, bo chyba do silnika jej nie przywiążesz.
No i narzuca sie pytanie czy sa jakies wieksze chlodnice w golfie od tej co masz...
-

K@mil - POMOCNIK

zakłądając klime niemiał bym gdzie upchnąc chłodnicy od klimy a całosc jest z 19 TDI tam chłodnica jest na 2 wentylatory od silnika i klimy cały przedni pas bym przełorzył silnik nie przegrzewa sie
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
to jak pogodzic klime z 1,9 TDI do 1,4 ?
przełorzył bym przedni pas ze wszystkim wentylatorami i obiema chłodnicami a tak to niewiem jak kombinowac z tym wymiennikiem z klimy bo tam niewejdzie mi z przodu przed małą chłodnice
przełorzył bym przedni pas ze wszystkim wentylatorami i obiema chłodnicami a tak to niewiem jak kombinowac z tym wymiennikiem z klimy bo tam niewejdzie mi z przodu przed małą chłodnice
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
k-m-r1, jeśli masz pas pod te wentylatory i chłodnice od klimy to spoko zakładaj, nie ma żadnego ryzyka niedogrzania, od tego jest teromostat żeby nie puszczał płynu na chłodnicę jeśli silnik jest chłodny. Obejrzyj tylko co będzie z weżami od chłodnicy płynu, nie wychodzą czasem po przeciwnej stronie jak w Twoim? Bo będziesz musisiał to jakoś rozwiązać,
- pablomed
- Members
no właćnie weże z innej strony sąjak rozkreceto spróbóje obrucic chłodnice
uchwyty powinny pasowac
wien żejest termostat tylkowolęspytać czy to innych skótków nie będzie miało jeszcze Tempomat mi zostanie do biednego 1,4 zamontowac
uchwyty powinny pasowac
wien żejest termostat tylkowolęspytać czy to innych skótków nie będzie miało jeszcze Tempomat mi zostanie do biednego 1,4 zamontowac
-

k-m-r1 - Weteran
Woda w chłodnicy
Od jakiegoś czasu woda w chłodnicy "gdzieś znika"miga kontrolka.po dolaniu jakiś czas można jeżdzić ale po pewnym czasie znowu zaczyna jej brakować-co się z nią dzieje?? 

- adam28
- Czytacz