Moderator: Moderator

) tzn. nalać do układu np. wody destylowanej na maksa tyle i ile zabierze i na wyłączonym silniku dopływ do zbiornika zatkać a na odpływ podać małe ciśnienie np. pompką samochodową. Uwaga
! nie kompresorem. W momencie naciskania pompki zobacz czy ci się nie leje gdzieś ta woda pod auto czy z węży. Patent dlatego jest nielubiany bo jak płyn włazi do silnika pod uszczelką to wleje się również woda a to jest niewskazane.
niewiem czy przy okazji niezmienic paska rozrzadu mam pezrjechane na nim ok 30 tys 
(przy jednej robocie)
pompa jakas wloska bardzo porzadna firma METELLI ale ja do wlskich badziewow niemam zabardzo zaufania choc w sumie wyglada na solidnie zrobiona 
Admor napisał(a):Może się wydawać to zbędnym wydaniem pieniędzy na uszczelkę ale jak to mówią dentyści z reklam Blend-a-med lepiej zapobiegać niż leczyć.
Lepik napisał(a):niewiem czy przy okazji niezmienic paska rozrzadu mam pezrjechane na nim ok 30 tys
Lepik napisał(a):a i zauwazylem wczoraj ze wskaznik temperatury niewskakuje mi na optymalne 90 st. tylko idzie do 80 st i koniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości