Moderator: Moderator
do golfa 1,8 gt abs wchodzi około 6 litrów z chakiem ja wlałem borygo zielone jak masz ubytki płynu i wzrost poziomu oleju i płyn jest mętny to może być uszczelka pod głowicą oby nie ,narka
-

wojtek070580 - Badacz tematu
każdy leje co lubi.Fakt ze Borygo teraz to nie to Borygo co 20 lat temu.Jednak to że jeszcze nic nie cieknie nic nie znaczy, a może po prostu masz szczęście
ja polecam Dynagel podobnie chyba jak większość
ja polecam Dynagel podobnie chyba jak większość

Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
mani51 napisał(a):aaaaaaa, GO prawda, ja mam już ponad rok borygo i żadnej uszczelki mi nie rozpuściło
nie chce się kłócić ale niech będzie (mam respektować wypowiedzi innych i też tak robie)
[ Dodano: 2008-11-22, 23:21 ]
lub Koncentrat FEBI też fajna rzeczkrissmysticblau napisał(a):ja polecam Dynagel podobnie chyba jak większość
-

marcinkoz2910 - Members
Układ chłodzenia
Witam serdecznie. problem w moim golfie III polega na tym że w czasie pracy silnika płyn chłodniczy w zbiorniczku wyrównawczym zaczyna sie podnosić. Dochodzi do tago poziomu że zaczyna sie przelewać na zewnątrz przez otwór który się tam znajduje. gdy silnik osiagnie temperature około 90 stopni włącza sie wentylator i w tym momencie ciecz chłodząca opada. Po czym wentylator się wyłacza i dzieje sie wszystko tak samo od początku. Podnosi się znowu pozion itd Prosze o jakies rady bo jestem zielony 

- MAHJONG
- Berbeć
MAHJONG, powinno wejść około 6,5l ale przy założeniu że wszystko jest puste a tak na pewno nie masz powinno być tak wlałeś zapalasz auto i czekając na załączenie się wentylatora dolewasz płynu a on sie odpowietrza
[ Dodano: 2008-11-23, 16:04 ]
a i dobrze jest włączyć na 4 ciepłe powietrze w aucie
[ Dodano: 2008-11-23, 16:04 ]
a i dobrze jest włączyć na 4 ciepłe powietrze w aucie
-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910 napisał(a):nie chce się kłócić ale niech będzie (mam respektować wypowiedzi innych i też tak robie)
nikogo nie namawiam na borygo, ale nie ma co ludzi straszyć, że zaszkodzi
to ja przepraszam za uniesienie ale byłem trochę podenerwowany wypadkiem i w dodatku na prochach

-

mani51 - Members
Czujnik temperatury
Witam od jakiegos czasu mam problem z czujnikiem temperatury moge zrobic nim 100km, stac w korkach itd a on bedzie pokazywal zawsze od 65 - 75*c
i mam do was pytanie jaki czujnik bym musial kupic do mojego golfa 1.6 55kw 75KM AEA
i mam do was pytanie jaki czujnik bym musial kupic do mojego golfa 1.6 55kw 75KM AEA

- mlodye39
- Czytacz