Moderator: Moderator
strzeliniasty napisał(a): co musialbym zmienic w lpg z 8v na 16v??
potrzebujesz pompke, wyprzeglnik, przewod łaczacy te elementy, zbiorniczek plynu hamulcowego z wyjsciem na pompke (zobacz u siebie bo moze masz) i jak juz wszystko masz to godzinka roboty z przerwa na browarka i zamontowane... potem tylko zostaje odpowietrzanie i sprzeglo dziala 
Arksi napisał(a):Nie wiem czy z tym hydraulicznym sprzegłem jest dużo skomplikowanej roboty? Bo w sumie to mnie najbardziej martwi.
Arksi napisał(a): Chłodnica u mnie akurat jest ok bo jak zakładalem Climatronic to musiałem wymienić i pasowała mi od vr6 więc taką zamontowałem
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmlImper napisał(a):Co jezeli trafi ABFa bez klimy z poczatkowych lat produkcji gdzie wiazki byly dzielone w mk3? Podobnie gdy np dawnca bedzie seat toledo ktory ma wszystko w jedyn peczku? W roznych VAGach roznie to robili.
Arksi napisał(a):Nie rozumiem jeszcze po co mi wiązka świateł?
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
mam golfa 1.4 aex kulniete ma juz 340 tys, 150 w gazie, bierze olej, popychacze juz graja ze wytrzymac nie idzie, mechanik wycenil mi remont silnika na ponad 1000 zl ;o Chce zrobic swapa... tylko nie wiem jaki silnik wstawic za 1.4 aex... myslalem cos o pojemnosci 1.6 ale jaki? Jaki bedzie pasowal za 1.4 aex? Chodzi mi o to zeby jak najtaniej to wyszlo... czy bede musial wymieniac skrzynie? komputer? i czy moze ktos z uzytkownikow tej wspanialej stronki ma silnik na sprzedaz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości