Moderator: Moderator
katarzyna89, albo masz ten rygielel w dzrzwiach przesuniety, ten od blokady rodzicielskiej, lub tez rozebrac boczki w drzwiach i posmarowac dobrze wszystko oczywiscie po wysuszeniu z wody i wilgoci 

-

krysek0309 - Badacz tematu
Zamek klapy MK3 Variant
Mam pytanie, czy ktoś wie, czy sam zamek-mechanizm, bez klamki i bębenka jest w variancie taki sam co w wersji pięciodrzwiowej ? Mam gładką klapę i teraz po otworzeniu nie wraca mi do pozycji w której mogę go zamknąć. A na szrotach nie ma kombiaków, ale jest trzydrzwiowy golfik.
- dcs
- Czytacz
zamek tylnej klapy
Elo. Jak sweter został przyprowadzony zamek się zacinał teraz nawet kluczyka nie idzie włożyć.
Zaopatrzyłem się w ori używany ale też coś się nie chce krecić za bardzo
Da rade jakoś zregenerować zamek, np wyjać ten mechanizm wyczyścić go czy cośtakiego? Zostawienie na pół dnia w benzynie ekstrakcyjnej nie pomogło 
Zaopatrzyłem się w ori używany ale też coś się nie chce krecić za bardzo

- Joker
- Gaduła
http://www.golf3.pl/topics6/czy-w-golfi ... htm#351647 tu masz rysunki z serwisówki rozkręć i spróbuj jakims preparatem typu wd 40 benzyna jest sucha więc raczej nic nie da.
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
klamki od polo ??
koledzy pasuja do golfa klamki od vw polo jak tak to z jakiej wersji '??
i co wy na to jak golfik na takich wyglada
i co wy na to jak golfik na takich wyglada

- manus2008
- Badacz tematu
z innej beczki podpowiem ze lusterka pasuja i miło to wyglada lepiej niz tunning 3m ...... a co do klamek nie wiem ale szybko sprawdzic jedna srobka 

- PtasiorSki
- Czytacz
Przyznam się że przymierzałem wczoraj klamki od cordoby 1999r i tak wzrokowo pasują, a czy działają na 100% nie wiem. Ale optycznie niezbyt pasują
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
-

Marian0753 - Badacz tematu
-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
zamek bagażnika
hej
potrzebuje pomocy, problem jest dziwny poniewaz wczoraj koło południa otworzyłem bagażnik zabrałem potrzebne mi rzeczy, a dwie godziny później już nie mogłem jej otworzyć.
wchodzenie do bagażnika od środka trochę męczy
co robić/zrobić?
potrzebuje pomocy, problem jest dziwny poniewaz wczoraj koło południa otworzyłem bagażnik zabrałem potrzebne mi rzeczy, a dwie godziny później już nie mogłem jej otworzyć.
wchodzenie do bagażnika od środka trochę męczy
co robić/zrobić?
- shagi
- Czytacz
od zewnątrz nie dostaniesz się do bagażnika taj jest wszystko skonstruowane, jak dla mnie jedynym wyjście jest wejście od wewnątrz złóż kanapę tylną i tam gdzie masz uchwyt żeby przytrzymać bagażnik to tam jest jedna śrubka odkręcasz ją i ciągniesz bo cały plastik jest na zatrzaski zamocowany. Hmm żeby pobawić się z ewentualną naprawą to tam manewry są ograniczone, na wejściu wymontował bym silniczek wycieraczki i troche miejsca będzie od wejścia
co się mogło zepsuć? tam jest dużo połączeń za pomocą pręcików jak masz centralny zamek to może tak jak u mnie połamała się jedna część i do wymiany cały zamek 
co się mogło zepsuć? tam jest dużo połączeń za pomocą pręcików jak masz centralny zamek to może tak jak u mnie połamała się jedna część i do wymiany cały zamek Już niedługo!!!
- tomczibrzoza
- Czytacz