Moderator: Moderator
czarus21, Bez problemu
tylko uważaj żeby Ci pestki nie powypadały z wkładki bo poskładanie tego jest czasochłonne 
tylko uważaj żeby Ci pestki nie powypadały z wkładki bo poskładanie tego jest czasochłonne 
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Zamów sobie z tymi płetwami
Masz swój orginalny kluczyk ?
We wkładach masz chyba 7 takich blaszek które w ustalonej kolejnosci poukładane są aby pasował tylko ten jeden klucz. Ja u siebie poprzekładałem same te blaszki do nowego wkładu i pasuje teraz orginalny klucz
Tylko musisz w tej samej kolejnosci je powkładać..
Gdy sie w to bawiłem zauwazyłem 2 rodzaje wkładek....
- jedna miała to oczko na "płetwe" mniejsze , a inna wkładka większe. MUsisz tak poskładać aby pasowało. DO tego jakiś smar , i lekko będzie sie otwierać zamek
Masz swój orginalny kluczyk ?
We wkładach masz chyba 7 takich blaszek które w ustalonej kolejnosci poukładane są aby pasował tylko ten jeden klucz. Ja u siebie poprzekładałem same te blaszki do nowego wkładu i pasuje teraz orginalny klucz
Tylko musisz w tej samej kolejnosci je powkładać..
Gdy sie w to bawiłem zauwazyłem 2 rodzaje wkładek....
- jedna miała to oczko na "płetwe" mniejsze , a inna wkładka większe. MUsisz tak poskładać aby pasowało. DO tego jakiś smar , i lekko będzie sie otwierać zamek

Mój golfik
-

slawek5t - Members
żeby nie pisac jeszcze raz tego samego podaje link do strony gdzie właśnie to wszystko opisałem.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2&start=14
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2&start=14
- michael.golf
- Czytacz
przyszły wkładki kluczyk się przekręca ale jest pewien problem. mianowicie skoro przyszły to postanowiłem spr czy bd chodzić więc zabrałem się do montażu od str pasażera. włożyłem płetwę tam do takiego jakby kółka z wycięciem i przekręcałem parę razy kluczykiem i centralny chodzi.. ale zamek centralny z pilota nie chciał chodzic tzn mrugały kierunki ale siłowniki nie opuszczały się w dół. dopiero opuszczają się gdy to wycięcie jest ustawione prawie pionowo i nie wiem dlaczemu tak się dzieje 

-

scyzormks - Gaduła
-

Ciastko - Badacz tematu
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
Pytanie moje do Ciebie, czy to jest oryginalny c. zamek
AdiK__ to jest ori centralny
spojrz na ciegno ktore idzie w dol, pod blacha jest chyba silownik el. przykrecony, w miejscu gdzie jest blacha czarna 
AdiK__ to jest ori centralny
spojrz na ciegno ktore idzie w dol, pod blacha jest chyba silownik el. przykrecony, w miejscu gdzie jest blacha czarna 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z