Moderator: Moderator
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
No wiec skoro juz wiemy ze nie jest to ori to mozna rozkminiac
ostatnio sie bawilem w centralke
odkrec ten silownik, i zamykaj drzwi jedna reka (ryglem) a silownik trzymaj w drugiej rece, musisz tak go ustawic zeby po zamknieciu silownik byl w pozycji "zamknietej" bo moze sie nie domyka i nie otwiera przez zle ustawienie, moze tez byc przerwa w kablach
Heh no i widac poza tym ze kilka prob mieli na silowniku
ostatnio sie bawilem w centralke
odkrec ten silownik, i zamykaj drzwi jedna reka (ryglem) a silownik trzymaj w drugiej rece, musisz tak go ustawic zeby po zamknieciu silownik byl w pozycji "zamknietej" bo moze sie nie domyka i nie otwiera przez zle ustawienie, moze tez byc przerwa w kablach
Heh no i widac poza tym ze kilka prob mieli na silowniku

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
zamek klapy tylnej
Witam
pytanie czy da się przerobić zamek klapy tylnej od wersji bez centralnego zamka na wersję z centralnym zamkiem?
pytanie czy da się przerobić zamek klapy tylnej od wersji bez centralnego zamka na wersję z centralnym zamkiem?
- shagi
- Czytacz
Jak zajrzycie do środka to zauważycie że plastik blokuje wam kawałek metalowej blaszki która służy do otwierania drzwi, nie ma innej rady jak się z tym męczyć aż wyjdzie. Ja nie dawno wyciągałem klamki i użyłem do tego śrubokręta , którym trochę przesunąłem blaszkę i z siłą wydarłem klamkę. Z założeniem też jest sporo zabawy.
- Matiuas
- Badacz tematu
Zdalne otwieranie klapy
Co powiecie na taki patent ?
http://www.youtube.com/watch?v=lrk0KdEq2Vk
Tu nie chodzi o lans, tylko o wygodę, kiedy Płeć piękna
Każe nam tachać torby z zakupami i musimy zwalniać rękę aby otworzyć klapę, a tak to jedno naciśnięcie przycisku na pilocie i proszę bardzo
Ja osobiście jutro sprawdzę ten patent od strony mechanicznej, mam sprężynę od wiatrówki, może podejdzie (oczywiście trzeba ją skrócić). Jeżeli ktoś będzie zainteresowany jutro zdam relacje z całej operacji. 
http://www.youtube.com/watch?v=lrk0KdEq2Vk
Tu nie chodzi o lans, tylko o wygodę, kiedy Płeć piękna
Każe nam tachać torby z zakupami i musimy zwalniać rękę aby otworzyć klapę, a tak to jedno naciśnięcie przycisku na pilocie i proszę bardzo
Ja osobiście jutro sprawdzę ten patent od strony mechanicznej, mam sprężynę od wiatrówki, może podejdzie (oczywiście trzeba ją skrócić). Jeżeli ktoś będzie zainteresowany jutro zdam relacje z całej operacji. 
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu