Moderator: Moderator
Musisz deske wyjąc i jak to zrobisz bedziesz miał tunel prowadzący do środkowych kratek. jego odkrećisz i widzisz kratki:) zaklejasz taśmą i cieszysz się ciepłym powiertrzem:) nie jest to trudne:) ja wyjąłem deske zrobiłem to i znów wsadziłem w niecałe 2 godz:)
Golf III Kombi GT Yachting Henry LLoyd by Cipriani
- grzes5552006
- Czytacz
dla jasności, samej nagrzewnicy sie nie dotyka tak.?
Czy tez trzeba ja .... wyciągnąć ?
Dzis mam wyjete w 99% deske wiec jutro dalsza czesc zabawy ; )
[ Dodano: 2011-10-24, 18:18 ]
Naprawde glupi
ONi wiedzieli ze u nich to tyle lat jezdzic nie bedzie .. i na złośc Polakowi. xd
Czy tez trzeba ja .... wyciągnąć ?
Dzis mam wyjete w 99% deske wiec jutro dalsza czesc zabawy ; )
[ Dodano: 2011-10-24, 18:18 ]
pablomed napisał(a):myślę że chodzi o tłumienie hałasu, jakby wiedzieli ile teraz kłopotu przez ten głupi pomysł....
Naprawde glupi
ONi wiedzieli ze u nich to tyle lat jezdzic nie bedzie .. i na złośc Polakowi. xd
- MTi
- Badacz tematu
panel nawiewu
Przeglądając samochody na allegro spotkałem golfa 3 z takim oto panelem nawiewów fotka nie wyraźna ktoś wie jak ten system się nazywa
Ani to climatronik ani thermotronik czy aircondition. Jeśli ktoś się spotkał z takim czymś proszę napisać jak to działa.
Ani to climatronik ani thermotronik czy aircondition. Jeśli ktoś się spotkał z takim czymś proszę napisać jak to działa.GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
Snejk18 napisał(a):Ale może było coś takiego w serii
Jeśli było coś takiego to w jakiej wersji

GTD By Paweł -----> moj-golf/gt-td-ic-by-garas1-t17994.html
-

garas1 - Gaduła
http://allegro.pl/obudowa-nagrzewnicy-v ... 67838.html w tej aukcji dobre fotki, na ostatniej widać rzeczoną klapkę. Nie mam okazji sprawdzić bo zatykałem dziury w niej przy wymianie samej nagrzewnicy więc miałem deskę rozmontowaną, ale założyłby się o flaszkę że idzie się dobrać do klapki bez takiego zaawansowanego demontażu jak do wymiany nagrzewnicy, poprzez odkręcenie wieka z przodu, albo odczepienie z zatrzasków kanału idącego od strony prawej od wentylatora
- pablomed
- Members
Uuu... Pawciu, ciezko bedzie, ja sam probowalem tak wyciagnac ta klapke, lecz wywiesilem biala flage i wyciagnalem caly nawiew na zewnatrz, dopiero wtedy go rozpolowilem i dobralem sie do klapki.
Trudno bylo zlozyc spowrotem dwie czesci nawiewu, a co dopiero w aucie za tymi metalowymi wzmocnieniami.
Wg mnie nie da rady.
Trudno bylo zlozyc spowrotem dwie czesci nawiewu, a co dopiero w aucie za tymi metalowymi wzmocnieniami.
Wg mnie nie da rady.
-

prezesik - Members
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy