DziękiModerator: Moderator
-

Karol B. - Members
Problem z tylnia lampa
Witam.
Mam problem z światłem postojowym nie pali mi się w lewej tylnej lampie myślałem ze żarówka ma winę i wymieniłem i dalej nie działa a stara sprawdziłem i działa po prostu światło przestało działać samo z siebie a inne żarówki świeca dobrze dołączyłem zdjęcie o która żarówkę mi chodzi.
http://www.sendspace.pl/file/pic/f9e740 ... 7aa74/view
Mam problem z światłem postojowym nie pali mi się w lewej tylnej lampie myślałem ze żarówka ma winę i wymieniłem i dalej nie działa a stara sprawdziłem i działa po prostu światło przestało działać samo z siebie a inne żarówki świeca dobrze dołączyłem zdjęcie o która żarówkę mi chodzi.
http://www.sendspace.pl/file/pic/f9e740 ... 7aa74/view
-

XXMLODZIAN22XX - Czytacz
To zrób tak:
weź włącz po stojówki,kontrolke w dłoń i sprawdz piny w kostce przy lampie .I dojdziesz czy coś w lampie czy instalacji.
weź włącz po stojówki,kontrolke w dłoń i sprawdz piny w kostce przy lampie .I dojdziesz czy coś w lampie czy instalacji.
-

mariusz325 - Gaduła
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1900
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Jeżeli chcesz mieć mijania i drogowe w xenonie to tylko Bi. Jak wyżej. Mam xenon zamontowany w Xedosie i przy włączeniu potrzebują ponad 10s na "dogrzanie" barwy. Do Xenonu najlepiej światła do jazdy w dzień.
zestaw xenon 6000k
pozycyjne z dziennymi

zestaw xenon 6000k
pozycyjne z dziennymi

-

DamianSzatan666 - Czytacz
Będę sie zabierał do pracy i przy swoim mk3 tylko może nie doczytałem,czy mogę to zrobić tylko na światłach mijania
I jeszcze jedno pytanie czy jest taka opcja do wykonania przy polonezie sami wiemy ze w polonezach nie było za dobrych świateł a chciałbym taki sam zabieg wykonać.
I jeszcze jedno pytanie czy jest taka opcja do wykonania przy polonezie sami wiemy ze w polonezach nie było za dobrych świateł a chciałbym taki sam zabieg wykonać.-

kamilkol20 - Czytacz
możeszkamilkol20 napisał(a):czy mogę to zrobić tylko na światłach mijania
możeszkamilkol20 napisał(a):czy jest taka opcja do wykonania przy polonezie sami wiemy ze w polonezach nie było za dobrych świateł a chciałbym taki sam zabieg wykonać.
-

gello1 - Gaduła
Siema
Przyszły mi już projektory i zamontowałem światła. Niestety h3 nie wchodzą z powodu krzyża(nie mieści się żarówka) Myśle że podszlifuje temat i bd igła. Xenon na szoczewce od projektora miazga
Przyszły mi już projektory i zamontowałem światła. Niestety h3 nie wchodzą z powodu krzyża(nie mieści się żarówka) Myśle że podszlifuje temat i bd igła. Xenon na szoczewce od projektora miazga

- Perecowski
- Czytacz
Światła dzienne,a w radiu wielki szum ;/ co jest ??
A więc mam zamontowane światła dzienne zasilanie mam podłączone pod pompę wtryskową i gdy chce słuchać radia to tylko jest jeden wielki szum tak samo jest i z CB radiem,a gdy wł światła mijania to jest wszystko OK.Co muszę zrobić żeby tych szumów nie było 

-

kamilkol20 - Czytacz