Moderator: Moderator
Nie, tak się nie da. Jedynie jeden przekaźnik na jeden rodzaj świateł, czyli jeden przekaźnik na drogowe a drugi na mijania; takie połączenia są też proponowane w linku z poprzedniej strony, wklejonym przez Kolegę Swatu. Ale jest to niebezpieczne bo w razie awarii w momencie mamy przed oczami ciemność. Zanim w panice przełączymy manetkę na inne swiatła - możemy już być w rowie. Za koszt kilku złotych mam większe bezpieczeństwo, wysiądzie najwyżej jeden rodzaj światła i to tylko w jednej lampie!
-

Zico63 - Members
dawi19 napisał(a):Panowie czy moglby mi ktos podeslac zdjecie pogladowe lamp bez przekaznikow i z przekaznikami?
górne bez
dolne z przekaznikiem
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
to nie ma znaczenia jaki rocznik ,jesli masz ori lampy H1 H1 czy tez H4 mozna smiało zakładac ,ale instalacje trzeba zrobic według powyzszychn porad.Inaczej moze zrobic sie zwarcie i dalej to juz zapewne sam wiesz co bedzie 

-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a ja powiem u mnie nie ma rużnicy czy przekazniki są czy nie ma dopiero na długich widac lepiej bo swiecą u mnie 4 żarówki
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Killah nie pękaj! widziałeś u mnie klosze? - odbłyśniki są spękane tylko od tego, że poprzedni oszołom wsadził tam żarówki 100W, po za tym przez 2 lata nic się nie zmieniło, a przekaźniki służą mi już chyba 3 rok.
-

prezesik - Members